Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Ξανά στο εδώλιο ο γιατρός που καταδικάστηκε για το θάνατο βρέφους!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου θα καθίσει ,αύριο, ο παιδοχειρουργός που καταδικάστηκε για αμέλεια για την υπόθεση θανάτου του 11μηνου βρέφους της οικογένειας Κοσμαδάκη.

Συγκεκριμένα, αύριο εκδικάζεται η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση  που ασκήθηκε από δύο αναισθησιολόγους του ΠΑΓΝΗ  στον παιδοχειρουργό για το τραγικό περιστατικό.

Ο ίδιος είχε υποστηρίξει στην διάρκεια της ένορκης διοικητικής εξέτασης για την υπόθεση  πως η επέμβαση βουβωνοκήλης θα είχε διαφορετική εξέλιξη εάν την είχαν χειριστεί αλλιώς οι αναισθησιολόγοι.

Σύμφωνα με τα όσα είχε υποστηρίξει ο ίδιος ,η  αναισθησία προς το τέλος της επέμβασης ήταν προβληματική λόγω κακού αερισμού, επειδή έχει μετακινηθεί ο ενδοτραχειακός σωλήνας.

Υπενθυμίζεται πως ο παιδοχειρουργός τελικά καταδικάστηκε για το θάνατο του βρέφους σε 4 χρόνια φυλάκιση για ιατρική αμέλεια με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη με τον όρο να εμφανίζεται κάθε δύο μήνες στο Α.Τ της περιοχής του.

 

cretalive,madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika