Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Τι ισχύει για τα νέα εισοδήματα από τις φορολογικές δηλώσεις 2017

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Διευκρινίσεις απο το keaprogram.gr σχετικά με τις διασταυρώσεις εισοδήματος του ΚΕΑ απο τις φορολογικές δηλώσεις 2017

Σχετικά με τις διασταυρώσεις από τις φορολογικές δηλώσεις 2017 και το ΚΕΑ

Συγκεκριμένα οι νέες διευκρινίσεις αφορούν σχετικά με τις διασταυρώσεις εισοδήματος του ΚΕΑ απο τις φορολογικές δηλώσεις 2017 και το πότε θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν αίτηση ώστε να υπολογιστούν τα περσινά εισοδήματα βάση των φορολογικών δηλώσεων δίνουν οι υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας

Με αφορμή αρκετές ερωτήσεις σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει η αξιοποίηση των στοιχείων των νέων φορολογικών δηλώσεων για τις ανάγκες των διασταυρώσεων του ΚΕΑ, η ομάδα υποστήριξης του keaprogram.gr τονίζει ότι η υποχρέωση των πολιτών που αιτούνται ΚΕΑ για αναγραφή των εισοδημάτων τους το τελευταίο εξάμηνο είναι ανεξάρτητη με τις πηγές των διασταυρώσεων.

Σύμφωνα με Είναι λάθος να θεωρεί κάποιος δεδομένες τις πηγές των διασταυρώσεων και αυτό ισχύει και για τις φορολογικές δηλώσεις.

Αναφορικά με την αξιοποίηση των εφετινών φορολογικών δηλώσεων, κάνουν γνωστό ότι αναμένουν από την ΑΑΔΕ απάντηση για το πότε αυτές είναι αξιοποιήσιμες με ασφάλεια. Είναι πολύ πιθανόν πάντως να πρέπει να ολοκληρωθεί πρώτα ο κύκλος υποβολής φορολογικών δηλώσεων για εφέτος.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ολοκηρωθεί η εκκαθάριση όλων των δηλώσεων κάτι που θα συμβεί μετά το τέλος του Ιουνίου ώστε να ληφθούν υπόψη τα περσινά εισοδήματα στις διασταυρώσεις.

dikaiologitika.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πράσινο φως» για την πρώτη ιδιωτική Ιατρική Σχολή στην Ελλάδα – Ποιος επιχειρηματικός όμιλος είναι από πίσω

Efi Nika

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika