Newsitamea.gr
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Επιπλέον 45.000 δικαιούχοι, πότε θα γίνει η πληρωμή

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου σχεδιάζει το υπουργείο Εργασίας να πραγματοποιήσει την καταβολή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης στους δικαιούχους, οι οποίοι αυξήθηκαν σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Με απόφαση του υπουργείου εργασίας εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης ποσού 40.945.782 ευρώ για την καταβολή Απριλίου στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης. Αυτή θα είναι η δεύτερη καταβολή του επιδόματος στους δικαιούχους, οι οποίοι έχουν αυξηθεί κατά 45.100.

Στην δεύτερη πληρωμή θα πιστωθούν τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς εκείνων που έχουν κάνει αίτηση κι έχει εγκριθεί ως τα τέλη Μαρτίου, ενώ τα μισά χρήματα- εφόσον ξεπερνούν τα 100 ευρώ- θα πιστωθούν στις προπληρωμένες κάρτες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί όταν υποβάλλουν την αίτηση για την ένταξή τους στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, καθώς πολλές φορές γίνονται λάθη που μπορεί να τους στερήσουν το επίδομα.

Όπως αναφέρουν τα dikaiologitika.gr, τα πιο συνηθισμένα λάθη είναι να αναγράφεται λάθος ο IBAN, να μην υπάρχει το σωστό ΑΦΜ του δικαιούχου στο δηλωμένο λογαριασμό ή ακόμη και να μην υπάρχει ο δικαιούχος του ΚΕΑ στο δηλωμένο λογαριασμό.

www.madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παίρνεις 2.400€ στο χέρι με 1 απλή αίτηση: Το άγνωστο επίδομα που δικαιούνται πολλοί αλλά το ξέρουν ελάχιστοι

Efi Nika

Βρέχει λεφτά και το Πάσχα: Νέο επίδομα σε 2,3 εκατομμύρια Έλληνες, πoιoι θα το πάρετε, πόσα χρήματα στην τσέπη – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

«Τρέχει» το επίδομα με 600 ευρώ στο χέρι: Προλαβαίνεις την αίτηση, έχει μόνο 2 προϋποθέσεις – Ποιοι το παίρνουν

Efi Nika