ΥΓΕΙΑ

Κοιμάσαι κανονικά αλλά αισθάνεσαι συνεχώς κουρασμένη; Ίσως φταίει και… αυτό

1

Αν ήσουν ακόμα παιδί, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε πρωί θα έψαχνες να βρεις μία δικαιολογία για να μην πας στο σχολείο. Τη μία θα σε πονούσε η κοιλιά σου, την άλλη ο λαιμός σου και τέλος και κάπως έτσι θα προσπαθούσες να παρατείνεις την παραμονή σου στο κρεβάτι. Νύστα και πάλι νύστα.

Έχεις μεγαλώσει πια και όσο και αν προσπαθείς να κοιμάσαι τουλάχιστον 6-7 ώρες κάθε βράδυ, το πρωί κουτουλάς. Στο γραφείο χασμουριέσαι και γενικώς δε βλέπεις την ώρα να γυρίσεις σπίτι και να απολαύσεις έναν απογευματινό υπνάκο στον καναπέ. Με λίγα λόγια, αισθάνεσαι συνεχώς κουρασμένη και μάλλον είσαι… αφυδατωμένη.

1

Το αίσθημα της κόπωσεως είναι ένα από τα πιο έντονα συμπτώματα της αφυδάτωσης. Δοκίμασε, λοιπόν, να έχεις συνεχώς στο πλάι σου (γραφείο, κρεβάτι, αυτοκίνητο, τσάντα) ένα μπουκαλάκι νερό και θα δεις πολύ σύντομα τη διαφορά στον ύπνο σου.

Loading...

Να θυμάσαι, επίσης, πως για κάθε κούπα καφέ που πίνεις, πρέπει να καταναλώνεις τουλάχιστον 2 ποτήρια νερό. Μόνο έτσι θα μειώσεις τα ποσοστά της αφυδάτωσης στον οργανισμό σου.

loading...

 


 

ΠΗΓΗ:  queen.gr

loading...