Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες- Αναλυτικά ο καιρός από την ΕΜΥ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

kairos1

Οι νοτιάδες φέρνουν βροχές σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας, όμως ανεβάζουν και το θερμόμετρο. Ο συνδυασμός όμως υγρασίας και αυξημένης θερμοκρασίας αυξάνει για πολλούς και τη δυσφορία.

Αναλυτικά ο καιρός από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στη ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία από ανατολικές διευθύνσεις έως 6 μποφόρ στα ανατολικά εξασθενούνε.Θερμοκρασια: από 08 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Βαθμιαία εξασθένησης από το μεσημέρι.Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 14 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια νοτιοδυτικοί με την ιδία ένταση.Θερμοκρασια: από 13 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στις Κυκλάδες όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.Θερμοκρασια: από 17 έως 22 βαθμούς κελσίου.

 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα βόρεια πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ εξασθενούνε. Στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένησηΘερμοκρασια: από 15 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Αττική

Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία μεταβλητοί με την ιδία ένταση.Θερμοκρασια: από 12 έως 21 βαθμούς κελσίου.

 

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά του νομού.Ανεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία από ανατολικές διευθύνσεις με την ιδία ένταση.Θερμοκρασια: από 08 έως 18 βαθμούς κελσίου.

 

Πρόγνωση για αύριο Σάββατο 05-11-2016

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου όπου είναι πιθανό ναΣημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και βαθμιαία στα πελάγη 4Τοπικά 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

http://www.newsit.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Φελλός: Η φυσική «σπιτική συνταγή» που θα κάνει το αμάξι να μοσχοβολάει και να μην ξανά θολώσουν τα τζάμια

Efi Nika