Newsitamea.gr
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΚΕΑ: Πληρωμή Μαρτίου σε 147.087 δικαιούχους

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Στους 142.087 έκλεισε ο αριθμός των δικαιούχων που θα λάβουν στους λογαριασμούς τους, το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Σήμερα εγκρίθηκε και η δέσμευση των χρημάτων για το ΚΕΑ, από το υπουργείο Εργασίας

Ειδικότερα σύμφωνα με την απόφαση της υπουργού Εργασίας εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης συνολικού ποσού 31.014.459,76 € (τριάντα ένα εκατομμύρια δεκατέσσερις χιλιάδες τετρακόσια πενήντα εννέα ευρώ και εβδομήντα έξι λεπτά) για την πληρωμή μηνός Μαρτίου σε 142.087 (εκατόν σαράντα δύο χιλιάδες ογδόντα εφτά) δικαιούχους του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)

Η απόφαση δεν ορίζει την ημερομηνία πληρωμής αλλά έχει ήδη γίνει γνωστό ότι η καταβολή θα γίνει τις τελευταίες πέντε εργάσιμες ημέρες. Για την ακριβή ημερομηνία πληρωμής αναμένεται νέα απόφαση της υπουργού για την μεταφορά των κονδυλίων στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Να υπενθυμίσουμε ότι όσοι έκαναν την υποβολή της αίτησης τους μετά την 28η Φεβρουαρίου 2017 θα δουν τα χρήματα από το ΚΕΑ στους λογαριασμούς τους στο τέλος Απριλίου.

ΠΗΓΗ : www.dikaiologitika.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παίρνεις 2.400€ στο χέρι με 1 απλή αίτηση: Το άγνωστο επίδομα που δικαιούνται πολλοί αλλά το ξέρουν ελάχιστοι

Efi Nika

Βρέχει λεφτά και το Πάσχα: Νέο επίδομα σε 2,3 εκατομμύρια Έλληνες, πoιoι θα το πάρετε, πόσα χρήματα στην τσέπη – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

«Τρέχει» το επίδομα με 600 ευρώ στο χέρι: Προλαβαίνεις την αίτηση, έχει μόνο 2 προϋποθέσεις – Ποιοι το παίρνουν

Efi Nika