Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ

Καθαρίστε την βουλωμένη Μύτη σας και Αναπνεύστε Ελεύθερα σε δευτερόλεπτα, με ΑΥΤΟ το Πανέξυπνο Κόλπο!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Όταν έχετε κάποιο κρυολόγημα, αυτό συχνά συνοδεύεται από πονόλαιμο, πυρετό, βήχα και φυσικά, βουλωμένη μύτη. Το τελευταίο αυτό σύμπτωμα, σας δυσκολεύει στο να μυρίσετε και να δοκιμάσετε πράγματα, ενώ η μύτη σας τρέχει κάθε λίγα λεπτά.

Είναι ένα απαίσιο συναίσθημα, αλλά τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει ένα απλό τέχνασμα που θα σας ανακουφίσει και θα ξεμπλοκάρει εντελώς τη μύτη σας.

1

Ο στόχος αυτού του τεχνάσματος, είναι να γίνει μασάζ στο λεμφικό υγρό που παγιδεύεται στο κεφάλι σας, πίσω στο σώμα σας.
Αρχικά, τοποθετήστε τον μεσαίο και τον παράμεσο και των δύο σας χεριών πάνω στις κλείδες των ώμων. Τώρα πιέστε το δέρμα μαλακά περίπου 20 έως 50 φορές, ανάλογα με το πώς αισθάνεται άνετα ο καθένας.

2

Έπειτα, τοποθετήστε τα χέρια σας στο λαιμό σας και αρχίστε να κάνετε ελαφρύ μασάζ. Τα δάχτυλά σας πρέπει να αγγίζουν τα αυτιά σας ενώ κάνετε αυτό. Επαναλάβετε αυτήν την κίνηση περίπου 50 φορές.

3

Το τελευταίο βήμα, είναι να τυλίξετε τα χέρια σας γύρω από το λαιμό σας, έτσι ώστε τα δάχτυλά σας να αγγίζουν το πίσω μέρος. Τρίψτε τα χέρια σας κάτω από το λαιμό σας προς το σώμα σας. Επαναλάβετε αυτό περίπου 50 φορές.

4

Τώρα, ανοίξτε τα χέρια σας ώστε να χωρίσετε το μεσαίο δάχτυλο και τον παράμεσο και περικυκλώστε τα αυτιά σας. Ξεκινήστε να κάνετε μασάζ απαλά.

5

Επαναλάβετε όλα τα βήματα μέχρι να αισθανθείτε ανακούφιση. Πολύ γρήγορα, θα αισθανθείτε τη μύτη σας πιο καθαρή και ότι η φλεγμονή στις ρινικές σας κοιλότητες έχει μειωθεί.

Όταν εξοικειωθείτε με όλα τα βήματα, αυτή η άσκηση θα διαρκεί μόνο τέσσερα με πέντε λεπτά. Δοκιμάστε το και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, θα αναπνέετε και πάλι εύκολα!

 

 

Healthhacks,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναιμία: Αυτά είναι τα «ένοχα» σημάδια

newsitamea

Καρκίνος του παχέος εντέρου: Διαβάστε ποια είναι τα ύποπτα συμπτώματα

newsitamea

Κράμπες στα πόδια όταν κοιμάστε: Δείτε με ποιες ασθένειες συνδέονται

newsitamea