Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Το Καλύτερο Χριστουγεννιάτικο Δώρο: 3χρονο Κ0ριτσάκι με Πρόβλημα στην Καρδιά, βρήκε συμβατό Δότη και Σώθηκε!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

H μικρούλα Sophie Maxwell δε θα μπορούσε να λάβει καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα και της δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Η τρίχρονη χρειάστηκε να κάνει μεταμόσχευση καρδιάς πέρυσι τα Χριστούγεννα, αλλά οι γονείς της πέρασαν 12 μήνες αγωνίας μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος δωρητής καρδιάς.

1

2

Η 30χρονη μητέρα Kerryanne και ο 40χρονος Ian ήταν συγκλονισμένοι όταν οι γιατροί πρότειναν να τερματίσουν κάθε είδους θεραπεία για τη κόρη τους, όταν το κοριτσάκι κόλλησε σηψαιμία. Αλλά εκείνοι αρνήθηκαν και 11 μέρες αργότερα βρέθηκε συμβατός δότης, και αμέσως προγραμματίστηκε εγχείρηση μεταμόσχευσης για τη μικρή Sophie.

Τώρα είναι καλά στην υγεία της και χαμογελάει, καθώς η ευχή της οικογένειάς της πραγματοποιήθηκε.

Οι γονείς αγωνίζονταν να σωθεί η ζωή της Sophie από τότε που διαγνώστηκε με σύνδρομο υποπλαστικής αριστεράς καρδίας, ένα ελάττωμα εκ γενετής, που επηρεάζει τη ροή του αίματος προς τη καρδιά. Έπειτα από πολλές εγχειρήσεις, η καρδιά της Sophie συνέχισε να μην ανταποκρίνεται.

Πέρυσι τα Χριστούγεννα υποτροπίασε και τα όργανά της άρχισαν να καταρρέουν.

Η μικρούλα από το Νιούκασλ της Αγγλίας ήταν τόσο άσχημα πριν την επτάωρη εγχείρηση της, που το χρώμα της έγινε μπλε.

Η μητέρα της δήλωσε: «Ήμουν τόσο τρομοκρατημένη όταν διαγνώστηκε με σηψαιμία στις 11 Νοεμβρίου. Οι γιατροί μας έδωσαν την επιλογή να σταματήσουμε κάθε είδους θεραπεία, αλλά κάτι τέτοιο ήταν αδιανόητο για μας. Έχω παλέψει για αυτήν για τρία χρόνια και δε μπορούσα να της δώσω την ευκαιρία να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.»

3

4

«Τώρα δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό παιδί. Επιτέλους έχει τη καρδιά που χρειαζόταν απελπισμένα. Πριν την εγχείρηση είχε γίνει μπλε, επειδή η καρδιά της δεν λειτουργούσε κανονικά, αλλά μόλις την είδα μετά την εγχείρηση απέκτησε αμέσως ένα υγιές, ροζ χρώμα. Είναι μεγάλη ανακούφιση ότι βρέθηκε συμβατή καρδιά. Είναι το μοναδικό που θέλαμε για τα Χριστούγεννα. Χάρη στην ανιδιοτέλεια του δωρητή, θα έχει την ευκαιρία να ζήσει.»

Η Sophie θα πρέπει να παρακολουθείται ιατρικά για το υπόλοιπο της ζωής της. 

5

6

7

 

 

DailyMail,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τύχη βουνό: Αγόρασε στο παζάρι «μαϊμού» Rolex με 45 ευρώ κι όταν το πήγε για φτιάξιμο έπαθε σοκ με την αξία του

Efi Nika

Πάγωσαν οι συγγενείς του νεκρού: Τους είπαν ότι πέθανε από καρκίνο, τον ξέθαψαν & τελικά αποδείχθηκε δολοφονία

Efi Nika

Έτσι και πας… χώρισες: Τα 2 «απαγορευμένα» ελληνικά νησιά για ζευγάρια, με το μεγαλύτερο ποσοστό χωρισμών – ΦΩΤΟ

Efi Nika