Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΑ

Η κακοσμία των ποδιών γίνεται κάτι άγνωστο για σένα με την παρακάτω φυσική συνταγή

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Το ποδόλουτρο αυτό απλά θα το… ερωτευτείς!

Όσο σχολαστική και αν είσαι με την καθαριότητα, η κακοσμία των ποδιών είναι κάτι που συμβαίνει. Είναι γεγονός πως τα πόδια σου μπορεί να μυρίζουν λίγο άσχημα όταν βγάζεις τα αθλητικά σου παπούτσια ή όταν έχεις περπατήσει αρκετές ώρες με τα ankle boots σου.

Τώρα το χειμώνα που τα πόδια μας «εγκλωβίζονται» μέσα σε κάλτσες, καλσόν και μποτάκια, η κακοσμία είναι κάτι που μας παιδεύει. Αυτή είναι η αλήθεια αλλά μπορείς και μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε. Ένα ποδόλουτρο, άλλωστε, είναι πάντοτε χαλαρωτικό στο τέλος της ημέρας. Όσο το απολαμβάνεις, μπορείς να χαζεύεις την αγαπημένη σου εκπομπή στην τηλεόραση ή να σερφάρεις στο διαδίκτυο. Εμείς εδώ είμαστε για σένα.

10731946 1686903404872342 1275084598 n

Τι θα χρειαστείς; Mόνο δύο σακουλάκια μαύρου τσαγιού.

Εκτέλεση:

Τοποθέτησε τα δύο σακουλάκια μαύρου τσαγιού μέσα σε κατσαρολάκι και ρίξε μέσα 1,5 ποτήρι νερό. Άφησέ το να βράσει για 15 λεπτά.

Μόλις το διάλυμα είναι έτοιμο,  ρίξε το μέσα σε μία λεκάνη(για τα πόδια) και πρόσθεσε 2 λίτρα κρύο νερό. Τοποθέτησε μέσα τα πόδια σου και άφησέ τα να χαλαρώσουν για 30 λεπτά περίπου. Έπειτα, ξέβγαλέ τα με καθαρό νερό!

Το συγκεκριμένο ποδόλουτρο ενσωμάτωσέ το στην beauty ρουτίνα σου και κάνε το μία φορά τουλάχιστον την εβδομάδα.

ΠΗΓΗ: www queen .gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika