Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Καιρός: Αλλαγή σκηνικού – Δείτε που θα βρέξει σήμερα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο καιρός άρχισε να συμβαδίζει με το ημερολόγιο. Μπήκε στο φθινόπωρο και άρχισε τις… τρέλες. Έτσι σήμερα ενώ μεγάλα τμήματα της χώρας θα… λούζονται στον ήλιο, σε άλλες περιοχές θα βρέχει.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ και από τα δυτικά. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. νεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 18 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: στην ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 18 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και στη δυτική Κρήτη βαθμιαία έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 19 έως 28 και στην Κρήτη έως 31 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις στα βόρεια από το απόγευμα με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 21 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: αρχικά αίθριος. Από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 20 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 19 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Τετάρτη

Καιρός: αίθριος και μονό στις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο μέχρι το απόγευμα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. νεμοι: βόρεια βορειοδυτικοί 3 με 5 στα πελάγη 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο πιθανώς 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασια: σε μικρή πτώση στα ανατολικά.

newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

Penni Syggrou