Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ήθελαν να κάνουν και τρίτο παιδί. Η ιστορία θα μπορούσε να είχε τελειώσει ΕΔΩ, όμως είχε και συνέχεια- ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ήθελαν να κάνουν και τρίτο παιδί. Η ιστορία θα μπορούσε να είχε τελειώσει εδώ, όμως είχε και συνέχεια

Παρά τις δυσκολίες, μητέρα γεννάει πεντάδυμα!

Πολλά ζευγάρια ονειρεύονται να αποκτήσουν παιδιά. Για κάποιους είναι εύκολο. Για άλλους, πιο δύσκολο. Και είναι και κάποιοι που ανταμείβονται για την προσπάθειά τους με εκπληκτικό τρόπο.

Ένα πολύ καλό παράδειγμα της τελευταίας κατηγορίας είναι η ιστορία της Ρέιτσελ και του Τζέισον Γουίλκισον, από το Τέξας. Και αν μείνετε εσείς έκπληκτοι μία φορά, φανταστείτε πόσο περισσότερο εκείνοι. Ήταν παντρεμένοι πολλά χρόνια και αρκετά τυχεροί που είχαν αποκτήσει ήδη δύο παιδιά, την Κάια και τον Ρίλεϊ. Τώρα, επιθυμούσαν να αποκτήσουν τρίτο. Προσπαθούσαν …..και προσπαθούσαν ……αλλά τίποτα.

Παρόλα αυτά, δεν τα παράτησαν και άρχισαν να υποβάλλονται σε θεραπείες γονιμότητας. Η Ρέιτσελ άρχισε να παίρνει ορμόνες που σύντομα αποδείχτηκαν αποτελεσματικές: ξαναήταν έγκυος! Όταν πήγαν για τον πρώτο υπέρηχο, ο γιατρός ανακοίνωσε ενθουσιασμένος πως άκουγε δύο χτύπους καρδιάς – θα έκαναν δίδυμα! Το ζευγάρι πετούσε στα σύννεφα!

Η ιστορία θα μπορούσε να είχε τελειώσει εδώ, όμως είχε και συνέχεια. Την επόμενη φορά που πήγαν στο γιατρό, ακούγονταν περισσότεροι καρδιακοί παλμοί. Οι δύο ήταν των διδύμων. Περιμένετε ….να ο τρίτος …..και άλλος …..και τελειωμό δεν είχαν. Ήταν πέντε, μετρήστε τα, ΠΕΝΤΕ έμβρυα! Η Ρέιτσελ περίμενε πεντάδυμα! Είναι κάτι που συμβαίνει κάποιες φορές σε όσους υποβάλλονται σε θεραπείες γονιμότητας.

«Η λέξη σοκ είναι λίγη για να περιγράψει τι ένιωσα εκείνη τη στιγμή», έγραψε η Ρέιτσελ στο μπλογκ της.

Έπρεπε να πάρουν μία πολύ μεγάλη απόφαση, όμως τελικά ο Τζέισον και η Ρέιτσελ αποφάσισαν ότι δεν θα διέκοπταν την επικίνδυνη πολλαπλή κύηση, ελπίζοντας ότι όλα τα μωρά θα επιβίωναν. Και παρά τις δυσκολίες, όλα τα μωρά αναπτύχθηκαν φυσιολογικά! Η εξέλιξη αυτή είναι τόσο σπάνια και ήταν τόσο τυχεροί!

Και, ως εκ τούτου, η κοιλιά της Ρέιτσελ φούσκωνε και φούσκωνε! Εδώ, τη βλέπετε στις 33 εβδομάδες!

Και, την αξέχαστη εκείνη ημέρα, στις 20 Ιουλίου του 2007, γεννήθηκαν 5 υγιή μωρά, τρία κορίτσια και δύο αγόρια. Τα ονόματά τους είναι: Κάσιντι, Κέιντενς, Κάινταλ, Ράστιν και Ράιντερ.

Όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι τους ήθελαν να τους βοηθήσουν εκείνη την ξεχωριστή ημέρα: στο τέλος, μαζεύτηκαν 29 άτομα στην αίθουσα τοκετού

Όμως, η ιστορία δεν τελειώνει εδώ – αυτή ήταν μόνο η αρχή. Εάν θέλετε να πάρετε μία γεύση για το τι σημαίνει να έχεις δίδυμα, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα όμορφα και αστεία βίντεο που ανεβάζει ο Τζέισον στο YouTube, από την 9μελή του οικογένεια.

Επιμέλεια κειμένου Σωτηριάδου Χριστίνα

Πηγή κειμένου, εικόνων και βίντεο – www.hefty.co

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika