Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήταν Έτοιμοι να Παντρευτούν Όταν η κορούλα τους Διαγνώστηκε με Καρκίνο.Αυτό που Ακολούθησε Σκόρπισε Συγκίνηση Σε Όλο τον Πλανήτη!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Καθώς πλησίαζε η ημέρα του γάμου των γονιών της, η τεσσάρων ετών Paige θα έλεγε περήφανα σε όλους όσους συναντήθηκαν ότι επρόκειτο να είναι το παρανυφάκι τους.

Η Paige ήταν ένα ευτυχισμένο και υγιές τετράχρονο κορίτσι όταν ξαφνικά χτυπήθηκε από τρομερούς πονοκεφάλους πριν από δύο μήνες.

Στη συνέχεια, όμως η Paige διαγνώστηκε απροσδόκητα με καρκίνο του εγκεφάλου και της δόθηκαν λίγες μόνο ημέρες για να ζήσει. Το μεγάλο της όνειρό να δει τους γονείς της να ενώνονται με τα δεσμά του γάμου ξαφνικά φαινόταν αδύνατο.


Αλλά η θεία της Innez Stonnell αποφάσισε να κάνει την μεγαλύτερη επιθυμία της Paige  πραγματικότητα, σχεδιάζοντας έναν όμορφο γάμο στο νοσοκομείο της σε μόλις 24 ώρες.
Ήταν μια μαγική βραδιά για μια οικογένεια που ζει σε έναν εφιάλτη για τις τελευταίες οκτώ εβδομάδες.

Η τετραετής Paige εκπλήρωσε το όνειρό της να είναι το παρανυφάκι στο γάμο των γονιών της, αφού επέσπευσαν την τελετή όταν της δόθηκε μόλις μια εβδομάδα για να ζήσει.

Οι γονείς της Paige, Tania Miller και Jacob Skarratts Απεικονίζονται συντετριμμένοι να ανταλλάσουν όρκους στην όμορφη τελετή του νοσοκομείου μια μέρα μετά την ανακοίνωση των καταστροφικών ειδήσεων.

«Ούρλιαζε ξαφνικά απο τους πόνους  ενώ έπαιζε», δήλωσε ο Innez στην Daily Mail Australia. «Τώρα γνωρίζουμε ότι ήταν από τον όγκο».
Η μητέρα της Paige Tania Miller πήρε την κόρη της στην αίθουσα έκτακτης ανάγκης, αλλά οι γιατροί της είπαν ότι ήταν απλά ένας πονοκέφαλος παρά το γεγονός ότι το πρόσωπό της είχε αρχίσει να προδίδει τα χειρότερα.

Κατέγραψαν την Paige για εξετάσεις που θα γίνονταν αναγκαστικά σε μερικούς μήνες, καθώς θα χρειαζόταν να κλείσουν το ραντεβού πολύ νωρίτερα.


Μόλις λίγες εβδομάδες αργότερα, η Paige χτυπήθηκε για άλλη μια φορά από μια φοβερή κεφαλαλγία και αυτή τη φορά το πρόσωπό της έπεσε ακόμα πιο αισθητά », είπε η Innez.
Ο πατέρας της, Ιακώβ Σκαρράτς, πήρε αμέσως τη Paige πίσω στην αίθουσα έκτακτης ανάγκης, όπου ο παιδίατρος έσπευσε να βγάλει σε αξονική τομογραφία.

Καθώς έσπασαν δάκρυα, οι γονείς ήξεραν ότι ήθελαν να παντρευτούν πριν χάσουν το κοριτσάκι τους για πάντα. Έτσι, η Innez αποφάσισε να ξεκινήσει αυτό που θεωρούσε σωστό αμέσως.
«Κάτι που ήθελαν να κάνουν για τόσο πολύ καιρό ήταν να παντρευτούν και δεν μπορούσαν να αντέξουν τη σκέψη η Paige να μην είναι εκεί», εξήγησε η Innez.
«Προσφέρθηκα λοιπόν να τους βοηθήσω και ξεκίνησα αμέσως!»

Η Innez αποφάσισε να επικεντρωθεί στις κύριες πτυχές που αφορούν ένα γάμο. Ζήτησε από το νοσοκομείο άδεια, βρήκε τα απαραίτητα για τον εορτασμό και πήρε ένα γαμήλιο φόρεμα για την Τάνια.
Ένας στενός φίλος της αδελφής της Innez έκανε το κέικ και μια μαμά από το νηπιαγωγείο της Paige που συνεργάστηκε με έναν συντονιστή γάμου οργάνωσε τη μουσική και τις διακοσμήσεις.
Ολόκληρος ο γάμος κόστισε 1.000 δολάρια. Ήταν μια μαγική βραδιά που όλη η οικογένεια δεν θα ξεχάσει ποτέ.

 

 


Ένας Νοσοκόμος ντυμένος  Superman έκανε την Paige βόλτες γύρω από το διάδρομο μαζί με τη δύο ετών αδελφή Imogen.

Τριάντα οικογένειες, φίλοι και νοσηλευτές παρακολουθούσαν τον Jacob και την Tania σε αυτές τις σπαρακτικές και υπέροχες ταυτόχρονα στιγμές στην αυλή του νοσοκομείου.

Και οι γονείς ξέσπασαν σε δάκρυα καθώς αγκάλιασαν την Paige και ενώνονταν με τα δεσμά της αιώνιας αγάπης.

Παρόλο που η Paige δεν μπόρεσε να ανοίξει τα μάτια της, η Τάνια και ο Ιακώβ ήταν ευτυχισμένοι που θα μπορούσαν να είναι εκεί και να αισθανθεί την αγάπη της οικογένειάς της γύρω της.

Η Paige εξακολουθεί να αγωνίζεται και η οικογένεια έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 28.000 δολάρια για την ιατρική της περίθαλψη στο GoFundMe.

Καθώς η κόρη τους συνεχίζει να μάχεται τον καρκίνο, η Tania και ο Jacob κρατούν την όμορφη μνήμη της Paige την ημέρα του γάμου τους – μία μνήμη που θα έχουν για πάντα.

«Ήταν η πιο ξεχωριστή μέρα», είπε η Innez.

«Αν μπορούσατε να νιώσετε το συναίσθημα της ατμόσφαιρας τη νύχτα, θα ήταν ανεκτίμητο».

 

fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

M M

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika