Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η συγκλονιστική εξομολόγηση ενός άντρα που πλήρωσε τον γάμο της θετής του κόρης αλλά δεν ήταν ούτε στη λίστα των καλεσμένων!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η συγκλονιστική εξομολόγηση ενός άντρα που πλήρωσε τον γάμο της θετής του κόρης αλλά δεν ήταν ούτε στη λίστα των καλεσμένων.

Ένας άντρας είπε μία σοκαριστική ιστορία γύρω από τον γάμο της κόρης του.

Παρόλο που είχε οργανώσει και πληρώσει το γεγονός, κανείς από τους 20 ανθρώπους που ήθελε να καλέσει δεν ήταν στην λίστα των καλεσμένων, ούτε το ίδιο του το όνομα.

Όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί, απάντησε με τον πιο  θαρραλέο τρόπο:

33

«Η θετή μου κόρη θα παντρευτεί στις 3 Αυγούστου. Η ετοιμασία του γάμου χρειάστηκε τον περισσότερο από τον χρόνο της μητέρα της και του δικό μου για τους τελευταίους έξι μήνες.»

34

«Η θετή μου κόρη αποφοίτησε τον Δεκέμβριο από το πανεπιστήμιο. Εγώ πλήρωσα τα δίδακτρα. Δεν έχει δουλειά και ζούσε μαζί μας όσο σπούδαζε. Της αγόρασα και αυτοκίνητο για να πηγαινοέρχεται όταν τελείωσε το σχολείο.»

35

«Όταν αναφέρεται το όνομα του πατέρα της κάνει σαν τρελή για εκείνον. Παρόλο που δεν έχει πληρώσει ούτε ευρώ για την μόρφωσή της, ούτε την υποστήριξε ποτέ οικονομικά, τον αγαπάει ακόμα και τον θέλει στην ζωή της…»

36

«Χτες, φάγαμε με τα πεθερικά μας και είχαμε και έναν επισκέπτη έκπληξη, τον ‘πραγματικό μπαμπά.’ Στο δείπνο αυτό, η θετή μου κόρη ανακοίνωσε πως ο ‘πραγματικός μπαμπάς’ της θα μπορούσε να είναι στον γάμο και πως θα μπορούσε να την δώσει στον γαμπρό…»

Προβολή εικόνας στο Twitter

«Ποτέ δεν έχω ξανανιώσει τόσο θυμό. Έτρεμα. Χρειάστηκα λίγη ώρα για να ηρεμήσω. Μόλις συνήλθα, σηκώθηκα και είπα πως ήθελα να κάνω μία πρόποση. Δεν θυμάμαι τι ακριβώς είπα, αλλά ήταν κάτι τέτοιο:»

38

«Είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι μέρος αυτής της οικογένειας για τα τελευταία δέκα χρόνια. Σ’αυτή τη στιγμή της ζωής μου νιώθω πως πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην νύφη και τον γαμπρό, γιατί μου άνοιξαν τα μάτια σε κάτι πολύ σημαντικό. Μου έδειξαν πως η θέση μου στην οικογένεια αυτή δεν ήταν αυτή που νόμιζα.

Ενώ νόμιζα πως είχα σημαντική θέση στην οικογένεια και πως έδινα συμβουλές και βοήθεια σε στιγμές που χρειαζόταν, κατάλαβα πως μάλλον ήμουν ένα ΑΤΜ, μία πηγή χρημάτων, αλλά τίποτα παραπάνω. Επειδή με αντικαταστήσατε και στις προσκλήσεις και στον γάμο, παραιτούμαι από τις οικονομικές μου υποχρεώσεις και τις αφήνω στον διάδοχό μου, τον Πραγματικό Μπαμπά. Εύχομαι να ζήσετε μία χαρούμενη ζωή στο μονοπάτι που διαλέξατε. Τέλειωσα το ποτό μου. Μπορείτε όλοι να αποχωρήσετε.»

Μετά από αυτή την ομιλία, έμαθε και άλλες λεπτομέρειες για τον γάμο: το μενού είχε φαγητά στα οποία ήταν αλλεργικός και οι μουσικές επιλογές ήταν πλέον του πατέρα. Χώρισε με την φίλη του και δεν μετάνιωσε ποτέ την απόφαση αυτή.

Τι πιστεύετε για τον τρόπο που αντέδρασε;

 

 

fanpage.grhefty.co,

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika