Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η Συγκινητική Στιγμή που ένα Μικρό Κ0ριτσάκι αποχαιρετά τον ετοιμοθάνατο Σκύλο της, μέσα από 8 Σπαρακτικές Φωτογραφίες!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

2

Αυτές είναι οι σπαρακτικές φωτογραφίες ενός μικρού κοpιτσιού που περνάει τις τελευταίες στιγμές με τον σκύλο της, ο οποίος ήταν δίπλα της από την μέρα που γεννήθηκε…

Με δάκρυα στα μάτια και το κεφάλι της γυρμένο πάνω του, λέει το τελευταίο αντίο στο μπουλντόγκ της, χαϊδεύοντας απαλά το κεφάλι του, λίγο πριν εκείνο φύγει από τη ζωή.

Η νεαρή Lynn Bakker, από Den Helder της Ολλανδίας, είχε περάσει μεγάλο μέρος του χρόνου της με το 13χρονο κατοικίδιό της, τον Jaden, από τη στιγμή που γεννήθηκε.

1

2

Στην ηλικία των 13 ετών, ο Jaden ήταν κουφός, σχεδόν τυφλός και δεν μπορούσε να περπατήσει.

Ο πατέρας της μικρής, Lynn Jeffrey, τον πήγε σε έναν κτηνίατρο αλλά λόγω της προχωρημένης ηλικίας του η μόνη τους επιλογή ήταν η ευθανασία για να μην υποφέρει. Ο Jaden πέθανε νωρίτερα αυτό το μήνα, μία ημέρα μετά τα γενέθλιά της Lynn.

Ο κ. Bakker είπε: «Η Lynn έκανε τα πάντα με τον Jaden. Την άφηνε να κάθεται πάνω του, να του βάζει αξεσουάρ… Τα πάντα! Αλλά δυστυχώς ο Jaden είχε γεράσει πολύ. Ήταν 13 χρονών και μόλις και μετά βίας μπορούσε να περπατήσει πια.»

3

4

5

Η Lynn ήταν απαρηγόρητη, όπως και όλοι μας άλλωστε. Αλλά αυτή είναι η ζωή και δυστυχώς χάνουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε. Ήταν σημαντικό για την Lynn να το καταλάβει αυτό και να έχει την ευκαιρία να πει αντίο. Ήταν πολύ λυπημένη στην αρχή, αλλά τώρα δεν υπάρχουν άλλα δάκρυα και να μιλά γι” αυτόν με ευχάριστες αναμνήσεις και ελπίζουμε ότι θα τον θυμάται για πάντα.

Πριν από το θάνατό του Jaden, ο κ Bakker αποφάσισε να συλλάβει στιγμές από την ιδιαίτερη φιλία της κόρης του με το κατοικίδιό τους σε μια σειρά από γοητευτικές φωτογραφίες.

6

7

Η Lynn είναι πολύ μικρή και δεν ήθελα να ξεχάσει την ιδιαίτερη φιλία της με τον Jaden. Το αστείο είναι ότι εγώ και η μητέρα της ήμασταν λίγο φοβισμένοι για το πως θα αντιδράσει ο Jaden όταν γεννήθηκε η Lynn. Νομίζαμε ότι δεν θα την αποδεχθεί, αλλά ήταν ακριβώς το αντίθετο.

 

 

Daily Mail,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λουκία Κασαμάκη: Η 11χρονη εκ γενετής τυφλή που δίνει μαθήματα ζωής – ΦΩΤΟ

Efi Nika