Newsitamea.gr
AMEA news ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Γέφυρα Ζωής ΑΜΕΑ Δυτικού Τομέα σας προσκαλεί στη ετησία γιορτή της

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

34

Η Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα σας προσκαλεί να «Αγκαλιάσουμε τη μαγεία του να είσαι διαφορετικός», στις 7 Δεκεμβρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αιγάλεω «Ελληνικό Μολύβι» Ιερά Οδός 154 & Νάξου *(Στάση Μετρό Ελαιώνα).

Σε μία ξεχωριστή γιορτή για εμάς…, Την γιορτή θα πλαισιώσουν τα παιδιά μας παρουσιάζοντας μαζί με τους εθελοντές δρώμενα και όχι μόνο από τις καθημερινές εθελοντικές δράσεις του εθελοντικού Πολυχώρου μας.
Η παρουσία σας θα ήταν τιμή για εμάς και τα παιδιά μας.

Σας περιμένουμε όλους εκεί.

Ο μεγαλύτερος στόχος για τον Εθελοντικό Πολυχώρο Δημιουργίας και Έκφρασης Παιδιών και Νέων με Νοητική Υστέρηση – Φάσμα Αυτισμού είναι η «Γέφυρα Ζωής »

Είναι να καταφέρει να συνεχίσει !

123

*ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ *

H ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μεΑ. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Μια δημιουργική «φωλιά» για παιδιά και νέους με νοητική υστέρηση – φάσμα αυτισμού έχει ανοίξει τις πύλες της τα τελευταία χρόνια στον Δυτικό Τομέα Αττικής, Γονείς παιδιών με αναπηρία, αλλά και φίλοι με περίσσευμα αγάπης για αυτούς τους καθημερινούς ήρωες άνοιξαν την αγκαλιά τους και δημιούργησαν τη «Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα».

Οι Γονείς και οι εθελοντές της «Γέφυρας Ζωής» με πολλή αγάπη, όρεξη και μεράκι και κύριο στόχο την βελτίωση της ψυχικής και κοινωνικής ζωής παιδιών και εφήβων με “με αναπηρία ” αγωνίζονται με αξιοπρέπεια για να καλύψουν τα «κενά» της Απογευματινής  Δημιουργικής Απασχόλησης για τα παιδιά & νέους με αναπηρία.

M.M.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea