Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η αναπηρία του υπουργού και η τύφλα της «κριτικής»…

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στην περίπτωση της οικολογικής καταστροφής των ακτών του παραλιακού μετώπου της Αττικής (σ.σ: της επονομαζόμενης και… «Αθηναϊκής Ριβιέρας» σύμφωνα με μια κορυφαία έκφραση του εγχώριου σουσουδισμού…), τόσο ο αρμόδιος υπουργός Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλής, (σ.σ: αλήθεια ο –και- υπουργός Περιβάλλοντος Γ. Σταθάκης, που χάθηκε;) όσο και ο κρατικός μηχανισμός τα έκαναν μαντάρα!

Έχει κανείς λοιπόν ευρύχωρο πεδίο κριτικής. Όμως…

Κάποιες κακιασμένες πολιτικές καρικατούρες (σ.σ: δεν θα πω το όνομά τους γιατί αυτό προ παντός θα ήθελαν…) βγήκαν στο δημόσιο χώρο να αναδείξουν την αναπηρία του υπουργού, διερωτώμενοι- ευφυώς κατά τη γνώμη που έχουν για την ασημαντότητά τους- και δίνοντας και την ετυμολογία της λέξης, «πως μπορεί να κάνει αυτοψία στον Σαρωνικό ένας τυφλός; Αυτοψία σημαίνει βλέπω με τα μάτια μου!».

Από κοντά, πήραν το γαϊτάνι και κάποιες εξίσου κακοφορμισμένες και πνιγηρές δημοσιογραφικές πένες (σ.σ: δεν θα πω επίσης το όνομά τους γιατί και αυτοί μερτικό στη νοσηρή δημοσιότητα επιδιώκουν…) που παριστάνουν τους γιαλαντζί κοσμοπολίτες και τους ντεμέκ σταυροφόρους των αστικών αξιών, αναπαράγοντας τα ίδια ακριβώς αηδιαστικά με μια ρητορική αποσβολωτικού μίσους!

Το μεροκάματο, βέβαια, είναι πάντοτε ιερό! Αλλά κάτι τέτοιες ανυπόληπτες περιπτώσεις δεν τις απασχόλησε ποτέ, ότι έχει μια ορισμένη σημασία ο τρόπος που το βγάζεις…

Γιώργος Χατζηδημητρίου

www.reporter.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika