Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η 15χρονη που νίκησε τον καρκίνο και νικήθηκε από υπερκατανάλωση ecstasy

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η 15χρονη που νίκησε τον καρκίνο και νικήθηκε από υπερκατανάλωση ecstasy

Για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας 19χρονος κι ένας 29χρονος

Επιστρέφοντας από τις διακοπές της στην Κορνουάλη στις αρχές Σεπτεμβρίου η 15χρονη Sherie-Lea James είδε για λίγο τη μητέρα της και στη συνέχεια πήγε σε ένα πάρτι με μια φίλη της.

Δύο μέρες μετά η 43χρονη έγινε μάρτυρας της προσπάθειας των γιατρών να επαναφέρουν την κόρη της. Είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή έχοντας καταναλώσει χαπάκια ecstasy στο σπίτι ενός 29χρονου.

Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε η Sherie-Lea άφησε την τελευταία της πνοή παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στην ζωή. Πιστεύεται ωστόσο πως ο οργανισμός της ήταν ούτως ή άλλως ευάλωτος καθώς στην παιδική της ηλικία είχε δώσει- νικηφόρα- μάχη με τον καρκίνο.

Η 43χρονη λέει πως ποτέ πια η ζωή της δεν θα είναι ίδια- και πώς να είναι μετά την απώλεια ενός παιδιού…- και απευθύνει έκκληση στους εφήβους να μείνουν μακριά από τα ναρκωτικά για να μην συμβούν άλλες τέτοιες τραγωδίες.

«Έχασα την κόρη μου κι αυτό δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Αν βγει ένα καλό από όλα αυτά είναι, ελπίζω, οι νέοι να το σκέφτονται καλά πριν πάρουν ναρκωτικά. Αν έστω κι ένας άνθρωπος το ξανασκεφτεί, τότε υποθέτω θα έχει βγει κάτι καλό», λέει στη Daily Mail.

Τη μέρα πριν το πάρτι είχαν κανονίσει να την περάσουν μαζί αλλά η 15χρονη προτίμησε να βγει με μια καινούργια συνομήλικη φίλη της. «Της έδωσα 20 λίρες και της είπα ‘είσαι πανέμορφη’. ‘Αγαπώ τη ζωή’ μου απάντησε. Της είπα να χαλαρώσει λίγο και μου είπε πως με αγαπά. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που της μίλησε», περιγράφει η 43χρονη.

Κάποια στιγμή μες στη νύχτα η Sherie-Lea και η φίλη της έφυγαν από το πάρτι και πήγαν στο σπίτι ενός 29χρονου. Εκεί ήταν συνολικά έξι άτομα, όλοι οι άνδρες ήταν μεγαλύτεροι σε ηλικία από τα κορίτσια. Μάλιστα η 15χρονη είχε ανεβάσει και μήνυμα στο Snapchat με μια γκριμάτσα σαν να έλεγε «πω πω, πού κατέληξα…», όπως περιγράφει η μητέρα της.

«Στο τέλος τέλος ήταν ενήλικοι κι εκείνη ήταν παιδί. Δεν θα έπρεπε να έχουν ανήλικα κορίτσια στο διαμέρισμα να πίνουν ή να κάνουν ότιδήποτε», συνεχίζει. «Μπορεί να έδειχνε μεγαλύτερη αλλά ακόμα φορούσε σιδεράκια και όταν μιλούσε ήταν προφανές πως ήταν ακόμα παιδί».

Προφανώς κάποια στιγμή η Sherie-Lea και η φίλη της πήραν ναρκωτικά και παρότι το ένα κορίτσι γλίτωσε, η Sherie-Lea υπέκυψε. Είναι πιθανό να μην μπόρεσε να ανταποκριθεί ο οργανισμός της που είχε ήδη καταπονηθεί από μεταμόσχευση ήπατος στην οποία είχε υποβληθεί στην παιδική της ηλικία.

Ανυποψίαστη η μητέρα της έπεσε για ύπνο στο σπίτι της στο Έσεξ. Στις 5:30 το πρωί την ξύπνησε η αστυνομία.

momsamdn2

«Η αστυνομία πιστεύει πως πήρε 4-5 χαπάκια. Δεν το είχε ξανακάνει, ήταν κατά των ναρκωτικών, η ίδια και όλοι οι φίλοι της. Έπινε αλλά λίγο επειδή δεν μπορούσε λόγω του προβλήματος στο συκώτι», αφηγείται.

Η 43χρονη είχε φέρει στον κόσμο την  Sherie-Lea ύστερα από τρεις γιους και ήταν τρισευτυχισμένη. Λίγο μετά ήρθε η πρώτη δοκιμασία όταν οι γιατροί διέγνωσαν πως έπασχε από πιθανώς θανατηφόρο καρκίνο στο συκώτι.

Έμεινε στο νοσοκομείο για δύο χρόνια με τη μητέρα της στο πλευρό της μέρα- νύχτα. Ύστερα από ένα χρόνο χημειοθεραπείας υποβλήθηκε το 2002 σε επέμβαση μεταμόσχευσης ήπατος.

Το μόσχευμα είχε βρεθεί από ένα παιδί από την Ισπανία που είχε πεθάνει λίγο μετά τη γέννα.

Μετά το εξιτήριο και την ανάρρωσή της η Sherie-Lea και η μητέρα της ήταν αχώριστες και τις μέρες του θανάτου της σχεδίαζαν το ταξίδι που η 15χρονη ονειρευόταν, στην Αμερική, μετά τις εξετάσεις στο σχολείο.

Ως μητέρα που μεγάλωνε τα παιδιά της μόνη, η James εργαζόταν ακούραστα για να παρέχει όλα τα απαραίτητα στα παιδιά της.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση ένας 19χρονος κι ένας 29χρονος με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών με σκοπό το εμπόριο.

www.newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ στην Κρήτη: Νόμιζαν ότι πέθανε από καρκίνο σπίτι του, τον κήδεψαν και 2 μέρες μετά αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια

Efi Nika

15 μηνών μωρό κατάπιε το μονόπετρο της μαμάς του και κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του!

Efi Nika

Έβγαλαν 20 παιδιά από φλεγόμενο παιδικό σταθμό: Ήρωες νεόνυμφοι όρμησαν με αυταπάρνηση στις φλόγες και έσωσαν ζωές – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika