Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

«Η γυναίκα μου πέθανε τη μέρα που γεννήθηκε ο γιος μου…» – Η εξομολόγηση ενός πατέρα που συγκλόνισε το διαδίκτυο!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Αυτή που αρχικά ο Jean Luc Montou θεωρούσε μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής του, γρήγορα μετατράπηκε σε μια από τις χειρότερες. Αυτό συνέβη, όταν η σύντροφός του Sarah Bertrand, πέθανε μόλις 24 ώρες μετά τη γέννα του γιου τους Julian Charles.

Στην αρχή, όλα φαίνονταν να πηγαίνουν καλά.

«Στην αρχή, έκλαιγε με δάκρυα χαράς και ευτυχίας», είπε ο Jean Luc. «Τον αγαπούσε πολύ τον Julian».

Αλλά λίγο αργότερα, η Sarah άρχισε να παραπονιέται ότι είχε πονοκέφαλο και στη συνέχεια σπασμούς.

Το νοσοκομείο εξακολουθεί να διερευνά την αιτία του θανάτου της, αλλά πιστεύει ότι υπέστη αμνιολογική εμβολή, μια εξαιρετικά σπάνια επιπλοκή κατά τον τοκετό που προκαλεί κατάρρευση της καρδιάς και των πνευμόνων, καθώς και εσωτερική αιμορραγία.

«Μόλις άρχισαν να εμφανίζονται τα συμπτώματα, είχε ήδη γίνει», δήλωσε ο Jean Luc. «Θυμάμαι ότι πίστευα πως όλα θα είναι εντάξει εφόσον ήμασταν σε νοσοκομείο – και το προσωπικό προσπάθησε τόσο σκληρά για να την βοηθήσει – αλλά κατάλαβα ότι ήταν σοβαρό όταν άρχισαν να προσπαθούν να την επαναφέρουν».

Το ζευγάρι περίμενε να αναγγείλει τη γέννηση του μωρού τους στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Τελικά, ο Jean Luc ανακοίνωσε ταυτόχρονα τόσο τη γέννηση, όσο και το χαμό της Sarah.

«Η Sarah δεν τα κατάφερε», έγραψε στην πλέον viral ανάρτησή του. «Οι τελευταίες μου 24 ώρες μαζί της, ήταν οι πιο ευτυχισμένες της ζωής μου… Αγαπούσα αυτή η γυναίκα όσο τίποτα άλλο και πέθανε μπροστά μου, ενώ κρατούσα τον γιο μας. Παρακαλώ, αφιερώστε λίγο χρόνο για να θυμηθείτε αυτή τη γυναίκα, γιατί ήταν το καλύτερο πράγμα που είχε συμβεί ποτέ σε μένα και τη Jane (3χρονη κόρη του Jean Luc από μια προηγούμενη σχέση)».

Η Sarah αγαπούσε πολύ τους Jean Luc και Jane και είχε αφήσει ακόμη και τη δουλειά της ως κτηνίατρος για να μπορεί να μένει στο σπίτι με τη Jane, ενώ ο μπαμπάς της δούλευε.

«Η Sarah ήταν εκεί για μένα, όταν ήμουν σε μια δύσκολη στιγμή ως μόνος πατέρας. Η Sarah ήταν εκεί για την κόρη μου, όταν χρειαζόταν μια μητρική φιγούρα», είπε. «Η Sarah δεν δίστασε να είναι εκεί για μας και να μας αγαπά, από τη στιγμή που τη συναντήσαμε».

Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να παντρευτεί μετά την ανάκαμψη της Sarah από τη γέννα. Τώρα ο Jean Luc λέει ότι η Jane και ο Julian είναι τα δύο πράγματα που τον κρατούν στη ζωή, καθώς προσπαθεί να βρει τι θα κάνει από δω και πέρα.

Ο Jean Luc λέει, ότι ο γιος του θα μεγαλώσει γνωρίζοντας το πόσο τον αγαπούσε η μητέρα του και ήθελε να είναι στη ζωή του.
Μόλις 20 λεπτά πριν πεθάνει, η Sarah είχε πει: «Ποτέ δεν έχω αγαπήσει κανέναν και τίποτα τόσο πολύ όσο τον αγαπώ – είναι σαν το αγαπημένο μου πράγμα».

«Ο Julian ήταν ο σκοπός της», πρόσθεσε ο Jean Luc. «Θα του πω ότι δεν είναι μόνο ο γιος της, είναι η κληρονομιά της. Θα του πω ότι η μαμά του τον αγάπησε τόσο πολύ, αλλά ότι χρειάστηκε να ξεκουραστεί από αυτή τη ζωή».

Είπε ότι όταν αρχικά δημοσίευσε για το θάνατο της Sarah, περίμενε ότι εκείνοι που θα του συμπαρασταθούν θα ήταν μόνο αυτοί που είναι κοντά στην οικογένειά του, αλλά συγκλονίστηκε όταν είδε πόσα άτομα είχε αγγίξει με τα λόγια του.

«Μου λείπει τόσο πολύ, αλλά μερικές φορές σκέφτομαι ότι θα ήταν εγωιστικό να ζητήσω από τον Θεό να την επιστρέψει, γιατί τελικά θα βρει την ειρήνη και τη χαλάρωση που αναζητούσε όλη της τη ζωή.

«Ήθελα απλώς οι άνθρωποι να μάθουν ποια ήταν και δεν θέλω να εξαφανιστεί μετά από ό, τι έκανε για μένα, την κόρη μου και τον Julian.»

 

Sosharethis,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika