Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η γυναίκα που επέζησε μετά από 32 μαχαιριές και παντρεύτηκε εκείνον που της έσωσε τη ζωή

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η γυναίκα που επέζησε μετά από 32 μαχαιριές και παντρεύτηκε εκείνον που της έσωσε τη ζωή

Ήταν μόλις 20 ετών όταν δέχθηκε επίθεση από τον πρώην φίλο της. Την μαχαίρωσε 32 φορές και την άφησε να πεθάνει.

Η Melissa Dohme, διαψεύδοντας γιατρούς και προγνωστικά, κατάφερε να ζήσει αλλά και να φτιάξει και τη ζωή της.

Η Melissa γνώρισε τον Robert Burton στο Λύκειο. Ήταν γλυκός, γοητευτικός με αίσθηση του χιούμορ. Όπως λέει η ίδια η συμπεριφορά του άλλαξε όταν εκείνη άρχισε να κάνει αιτήσεις σε πανεπιστήμια. Εκείνος ζήλευε παθολογικά, δεν ήθελε να τη δει να πηγαίνει μπροστά και κάθε φορά που τσακώνονταν είχε επιθετική συμπεριφορά απέναντί της.

gaysdadn2
Melissa Dohme και Robert Burton

Όπως εξομολογείται η ίδια στο BBC, προσπάθησε να τον χωρίσει αλλά εκείνος την απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

Οι εντάσεις είχαν γίνει πια καθημερινό φαινόμενο και δεν άργησε να εκδηλωθεί και η σωματική κακοποίηση.

Ήταν Οκτώβριος του 2011. Εκείνος είχε πιει αρκετά κι έτσι η Melissa οδήγησε μέχρι το σπίτι. Τότε εκείνος της είπε ότι του έκλεισε την πόρτα του αυτοκινήτου ενώ εκείνος μιλούσε. Αυτό τον θύμωσε πολύ και ξεκίνησε να την χτυπά δυνατά στο πρόσωπο και στο σώμα. Η Melissa κατάφερε να ξεφύγει και να ειδοποιήσει την αστυνομία. Τον συνέλαβαν κι έμεινε 10 ώρες στη φυλακή.

Τους επόμενους δύο μήνες την είχε αφήσει ήσυχη. «Έμαθα μέσα από τα social media ότι είχε βρει άλλη κοπέλα, κι σκέφτηκα ότι με έχει ξεπεράσει».» εξομολογείται η ίδια.

Η ανακούφισή της όμως δεν κράτησε πολύ. Στις 24 Ιανουαρίου 2012, την πήρε τηλέφωνο στις 2 τα ξημερώματα. Της είπε ότι το πρωί είχε πάει στο δικαστήριο για την επίθεση εναντίον της και ότι το μόνο που χρειαζόταν ήταν μια ζεστή αγκαλιά. Μάλιστα την διαβεβαίωσε ότι αυτή θα ήταν και η τελευταία φορά που θα συναντιόντουσαν και δεν θα την ενοχλούσε ξανά.

Δυστυχώς τον πίστεψε. Πήγε στο ραντεβού τους έχοντας μαζί το κινητό της κι ένα σπρέι πιπεριού.

gaysdadn3

Την ώρα που την πλησίασε και άνοιξε τα χέρια του για να την αγκαλιάσει, δήθεν μετανιωμένος για το κακό που της έκανε, την μαχαίρωσε με ένα σουγιά που κρατούσε.

Εκείνη προσπάθησε να γλιτώσει από τα χέρια του, φωνάζοντας και χτυπώντας τον αλλά έχασε τις αισθήσεις της γιατί είχε χάσει πολύ αίμα.

Ένα νεαρό αγόρι κι ένα κορίτσι που άκουσαν τις φωνές της έτρεξαν να τη βοηθήσουν αλλά όταν εκείνος τους αντιλήφθηκε επέστρεψε με ένα μεγαλύτερο μαχαίρι από το φορτηγάκι του για να ολοκληρώσει αυτό που είχε ξεκινήσει.

«Ήθελε να με σκοτώσει ήξερε ότι η αστυνομία είναι καθ’ οδόν και ήθελε να αποτελειώσει αυτό που άρχισε» θυμάται στο BBC.

«Με άφησε να κυλιέμαι στο δρόμο, ήξερα πως θα πεθάνω. Προσευχήθηκα στο Θεό να με βοηθήσει και να μου δώσει μία ευκαιρία να ζήσω».

gaysdadn4

Και συνεχίζει: «Με βρήκε ένας αστυνομικός και οι τελευταίες στιγμές που θυμάμαι είναι μέσα στο ασθενοφόρο. Αργότερα έμαθα ότι η κατάστασή μου ήταν πολύ σοβαρή και αρκετές φορές φλέρταρα με το θάνατο. Είχα σπασμένο κρανίο και σαγόνι. Είχα πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι και στη μύτη και η δεξιά πλευρά του προσώπου μου είχε παραλύσει. Χρειάστηκα 12 φιάλες αίμα. Έζησα από θαύμα».

Όταν συνήλθε το πρώτο πράγμα που ήθελε να μάθει ήταν εάν τον πιάσανε, αν ήταν ζωντανός ή νεκρός.

«Οι δικοί μου άνθρωποι με καθησύχασαν ότι τον έπιασαν κα ότι δεν μπορεί να με βλάψει ξανά».

Ο Robert Burton προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά την επίθεση στην Melissa. Πήρε υπνωτικά χάπια και έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε ένα τοίχο αλλά δεν τα κατάφερε. Ξύπνησε στο δωμάτιο του νοσοκομείου με την αστυνομία από πάνω του.

Της πήρε πολύ καιρό να συνέλθει. Οι 19 από τις 32 μαχαιριές ήταν στο κεφάλι της, στο λαιμό και στο πρόσωπο, της έλειπαν δόντια και το μισό πρόσωπο είχε παραλύσει. Όταν είδε τον εαυτό της στον καθρέφτη τρόμαξε.

«Ήμουν μόλις 20 ετών» θυμάται συντετριμμένη στο BBC. Την ίδια στιγμή αισθανόταν ευλογημένη που ζούσε. Έβαλε εμφυτεύματα στα δόντια, υπεβλήθη σε σειρά πλαστικών επεμβάσεων και ανυπομονούσε να συνεχίσει τις σπουδές της, να δουλέψει και να φτιάξει τη ζωή της. Αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή της βοηθώντας άλλους που έχουν ζήσει παρόμοιο εφιάλτη.

Η ίδια πίστευε ότι θα είναι μία ζωή μόνη της και κανείς άντρας δεν θα την κοιτάξει ξανά. Έκανε λάθος.

gaysdadn5
Melissa Dohme και Cameron Hill

Ο πυροσβέστης Cameron Hill ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο χώρο του εγκλήματος. Μια μέρα, και ενώ ακόμη βρισκόταν στα μέσα της ανάρρωσής της, η Melissa βρέθηκε σε μια εκκλησιαστική εκδήλωση και εκεί γνώρισε τον Cameron. Από την πρώτη στιγμή ένιωσαν μια αμοιβαία έλξη, η οποία σύντομα εξελίχθηκε σε μεγάλο έρωτα.

Στο διάστημα της προσαρμογής της, η Melissa έχει γίνει πρέσβειρα της καμπάνιας κατά της ενδοοικογενειακής βίας. Η καμπάνια «Σπάστε τη σιωπή εναντία στην ενδοοικογενειακή βία», είναι μόνο μια από τις αιτίες που θύματα βίας, βρίσκουν στο πρόσωπό της, την ελπίδα και τη δύναμη που χρειάζονται. Η ιστορία της επιβίωσής της έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους. Επιπλέον άρχισε να δημοσιοποιεί τη διαδρομή της στο Facebook.

Ο Robert Lee Burton Jr. καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικά για απόπειρα δολοφονίας πρώτου βαθμού. Ήταν 22 ετών όταν διέπραξε το έγκλημα.

Μετά την απόφαση, η Mellissa αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τη δύναμή της, είπε:

«Προσφέρω συγχώρεση και τον συγχωρώ. Η συγχώρηση είναι σημάδι πως αφήνεις κάτι άσχημο πίσω σου και όταν συγχωρείς κάποιον που σε πλήγωσε, παίρνεις την δύναμη του».

gaysdadn1

Το 2013 η Melissa και ο Cameron ήταν μαζί και ερωτευμένοι. Η Mellissa λέει πως δεν έχει πικραθεί από την επίθεση καθώς έγινε η αφορμή για να γνωρίσει τον άντρα της ζωής της.

Στις 11 Μαΐου του 2015, η Mellissa έριξε την καθιερωμένη πρώτη βολή στο παιχνίδι των Tampa Bay Rays, για το κοινωνικό της έργο κατά της ενδοοικογενειακής βίας. Δεν είχε ιδέα πως ο Cameron ήταν εκεί, και είχε μια μεγάλη έκπληξη για αυτήν.

gaysdadn6

Ξαφνικά ο Cameron εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας μια μπάλα του μπειζμπολ στην οποία έγραφε «Θα με παντρευτείς;».

Η Mellissa έδειχνε σοκαρισμένη από αυτό που μόλις είχε γίνει. Ο άνδρας που της έσωσε τη ζωή, της έκανε πρόταση γάμου μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους και φυσικά η απάντηση ήταν «Ναι!»

«Είναι αυτός που περίμενα όλη μου τη ζωή. Είναι το δικό μου παραμύθι» εξομολογείται.

ΠΗΓΗ: www.newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika