Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Οι γιατροί υποκλίνονται στον 7χρονο που αποφάσισε να θυσιάσει τη ζωή του για να δωρίσει το νεφρό του στην ετοιμοθάνατη μητέρα του!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Οι γιατροί υποκλίνονται στον 7χρονο που αποφάσισε να θυσιάσει τη ζωή του για να δωρίσει το νεφρό του στην ετοιμοθάνατη μητέρα του.

Όταν ακούμε τις λέξεις «παιδιά» και «θυσίες» να χρησιμοποιούνται στην ίδια πρόταση, συνήθως μας έρχεται στο μυαλό ο γονέας που κάνει θυσίες για το παιδί του. οι μαμάδες και οι μπαμπάδες, κάνουν τα πάντα για τα παιδιά τους.

Ωστόσο, η ακόλουθη είναι μια ξεχωριστή ιστορία, όπου οι ρόλοι τυχαίνει να αντιστρέφονται. Ένα 7χρονο αγόρι, έκανε τη μεγαλύτερη θυσία για τη μητέρα του. Όχι μόνο βοήθησε στο να σωθεί μια ζωή, αλλά άγγιξε τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο. Η ιστορία του, είναι πραγματικά πολύ συγκινητική!

Ο Chen Xiaotian, ήταν μόνο 5 χρονών όταν διαγνώστηκε με κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο.

1

Ενώ η μητέρα του Zhou Lu, του έδινε όση υποστήριξη μπορούσε, αυτό δεν κράτησε για πολύ. Λίγους μήνες αργότερα, διαγνώστηκε με νεφρική νόσο.

2

Οι δυο τους κοιμόταν δίπλα-δίπλα στο νοσοκομείο για χρόνια. Η Zhou χρειάζονταν αιμοκάθαρση, ενώ ο Chen χρειάζονταν συνεχή προσοχή.

3

Οι γιατροί πίστευαν ότι ο Chen θα γίνονταν καλά, αλλά ο καρκίνος του επανήλθε.

4

Ο Chen τυφλώθηκε και έμεινε παράλυτος λόγω της ασθένειάς του, όμως η μητέρα του δεν έχανε την ελπίδα.

5

Εν τω μεταξύ, το νεφρό της Zhou άρχισε να αποδυναμώνεται και ήταν προφανές ότι μόνο μια μεταμόσχευση νεφρού θα μπορούσε να τη σώσει.

6

Τότε, οι γιατροί μίλησαν με τη μητέρα της Zhou. «Μου είπαν ότι ο εγγονός μου δεν θα επιβιώσει, αλλά τα νεφρά του θα μπορούσαν να βοηθήσουν τη μητέρα του και να σώσουν άλλες δύο ζωές.»

Η Zhou φυσικά αρνήθηκε. Δεν ήθελε να ακούσει τίποτα για αυτό το θέμα.

8

Όταν όμως ο 7χρονος άκουσε το δίλημμα της μητέρας του, απαίτησε από εκείνη να του κάνει τη χάρη. «Μαμά, θέλω να σώσω τη ζωή σου», την ικέτευσε.

9

Μετά από συζήτηση, η πληγωμένη Zhou συμφώνησε. Η μόνη της παρηγοριά, ήταν ότι το αγοράκι της θα αποτελούσε μέρος της.

9

Μετά από κάποιες μέρες το αγόρι πέθανε. Οι γιατροί έκαναν την διαδικασία αφαίρεσης των νεφρών και του συκωτιού.

10

Πριν από τη διαδικασία, η ιατρική ομάδα κατέβαλε ενός λεπτού σιγή για να τιμήσει το μικρό αγόρι.

10

Το νεφρό του, ταίριαξε τέλεια στη μητέρα του. οι γιατροί το αποκάλεσαν θαύμα.

11

Η Zhou δεν ήταν η μόνη που σώθηκε από τον Chen. Το δεξί νεφρό του έσωσε μια 21χρονη γυναίκα και το συκώτι του έναν 27χρονο άνδρα. Τρεις ζωές σώθηκαν χάρη σε αυτό το υπέροχο αγγελούδι.

12

Shareably,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou