Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Γιατί αυτή η γυναίκα «ανεβάζει» κάθε Σάββατο φωτογραφίες με κυτταρίτιδα!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

32908-thighs_590

Γιατί αυτή η γυναίκα «ανεβάζει» κάθε Σάββατο φωτογραφίες με κυτταρίτιδα.

Ποια γυναίκα δεν έχει κυτταρίτιδα; Δεν έχει κοιτάξει το σώμα της στον καθρέφτη ευχόμενη να εξαφανιστεί η αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού; Ή δεν έχει δοκιμάσει κρέμες, ασκήσεις γυμναστικής ή ειδική διατροφή για να πει «αντίο» στην κυτταρίτιδα; Μέσα σ’ αυτή την «εμμονή» που έχουμε οι περισσότερες από εμάς, μια 26χρονη κοπέλα αποφάσισε να κάνει ένα «κίνημα» υπέρ της κυτταρίτιδας στο Instagram.

Γιατί αυτή η γυναίκα «ανεβάζει» κάθε Σάββατο φωτογραφίες με κυτταρίτιδα

Το φωτογραφικό project που ξεκίνησε η Καναδή Kenzie Brenna ονομάζεται «Cellulite Saturday» και σκοπό έχει να σπάσει το ταμπού της κυτταρίτιδας. Η Kenzie κάθε Σάββατο «ανεβάζει» φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό, όχι με γυμνασμένα πόδια ή κοιλιακούς, αλλά με «ψωμάκια» και γλουτούς με κυτταρίτιδα. Η ίδια παραδέχεται ότι πέρασε από ένα στάδιο που έκανε τα πάντα για να την ξεφορτωθεί: δοκίμασε κρέμες, έκανε μπάνιο με ειδικά άλατα, έψαχνε κολάν που την έκρυβαν, έκανε μασάζ με στους γλουτούς της κόκκους καφέ, χωρίς όμως να δει κανένα αποτέλεσμα.

Στο τέλος, συνειδητοποίησε ότι έχασε πολύ χρόνο υποτιμώντας τον εαυτό της και μισώντας την εικόνα της. Κι όλα αυτά, για ποιον λόγο;

Όταν τελικά κατάφερε να αγαπήσει το σώμα της όπως ακριβώς είναι, αποφάσισε να κάνει αυτό το κίνημα, καλώντας κι άλλες γυναίκες να «ανεβάσουν» αντίστοιχες φωτογραφίες τους στο Instagram. Η ανταπόκρισή τους συνεχώς αυξάνεται!

Αν αυτό σας…  παρηγορεί, σύμφωνα με σχετικές έρευνες, το 90% των γυναικών έχουν κυτταρίτιδα ενώ τα κιλά ή ο τύπος του σώματος δεν φαίνεται να παίζουν ιδιαίτερο ρόλο. Σε κάθε περίπτωση, γιατί να χάνουμε χρόνο με το να μισούμε την εμφάνισή μας και να επιδιώκουμε συνεχώς το τέλειο; Ας αγαπήσουμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι!

«Ελπίζω να γιορτάζετε το σώμα σας σήμερα, ειδικά αν τα τελευταία χρόνια δεν του “φερθήκατε” καλά. Το σώμα σας, σας χρειάζεται!», μας συμβουλεύει η Kenzie και εμείς μάλλον θα πρέπει να την ακούσουμε.

Γιατί αυτή η γυναίκα «ανεβάζει» κάθε Σάββατο φωτογραφίες με κυτταρίτιδα

Γιατί αυτή η γυναίκα «ανεβάζει» κάθε Σάββατο φωτογραφίες με κυτταρίτιδα

Γιατί αυτή η γυναίκα «ανεβάζει» κάθε Σάββατο φωτογραφίες με κυτταρίτιδα

 

Γ.Δ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika