Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Γιατί αυτή η φωτογραφία προκάλεσε χιλιάδες σχόλια στο διαδίκτυο και έγινε viral!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Όταν ο David έβγαζε την συγκεκριμένη φωτογραφία με την γυναίκα του Alora να κοιμάται στο κρεβάτι και πλάι της να έχει τα δύο από τα πέντε παιδιά της δεν φανταζόταν το σάλο που θα ξεσπούσε μετά.

Ο David τράβηξε την φωτογραφία και στη συνέχεια την ανέβασε στο Facebook χωρίς φυσικά να έχει φανταστεί αυτό που θα επακολουθούσε.

Κάποιοι βρήκαν τρυφεροί την φωτογραφία ενώ κάποιοι άλλοι ενοχλήθηκαν από το περιεχόμενο και αυτό διότι η φωτογραφία «θίγει» ένα ζήτημα που διχάζει πολλά ζευγάρια και ειδικούς και αφορά την «επιλογή» των γονιών να κοιμούνται μαζί με τα παιδιά τους.

Πολλοί δηλώνουν πως είναι μια αναγκαστική επιλογή -η κούραση και η στέρηση ύπνου για τις μητέρες κυρίως είναι βασικός παράγοντας – και άλλοι παραδέχονται πως το απολαμβάνουν και δεν βλέπουν τίποτε κακό.

Ωστόσο, ο David έσπευσε να δώσει την δική του απάντηση σε όσους έσπευσαν να εκθειάσουν την επιλογή της γυναίκας του λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Με τρέλανε (σ.σ. η ερώτηση) και με απασχολεί εδώ και μέρες. Γι ‘αυτό και αποφάσισα να μιλήσω και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Δεν απεχθάνομαι τίποτε από όσα κάνουν τη γυναίκα τη μητέρα που είναι. Δεν θα υποβάθμιζα και δεν θα αγνοούσα ποτέ κάτι που αισθάνεται πως πρέπει να κάνει για τα παιδιά. Πρέπει να στριμωχτώ σε μια γωνιά του κρεβατιού κάποιες φορές; Ναι. Αλλά Θεέ μου πόσο όμορφη είναι όταν κρατάει τα παιδιά μου στην αγκαλιά της.

Οι γυναίκες μας βιώνουν αυτές τις στιγμές της μητρότητας για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Κυοφορούν τα μωρά μας, τα γεννούν, τα φροντίζουν και ίσως όταν είναι ακόμη μικρά να σκαρφαλώνουν στον κρεββάτι μας. Αλλά μετά τα μωρά μας μεγαλώνουν και είναι πια “πολύ cool” για χάδια. Γιατί λοιπόν εμείς ως άνδρες να θέλουμε να κλέψουμε έστω και ένα δευτερόλεπτο από το χρόνο που έχουν για να το ζήσουν όλο αυτό;».

Κάποιοι δε έφτασαν στα σημείο να κατηγορήσουν το ζευγάρι πως με την στάση του θέτει τα παιδιά σε κίνδυνο. Σε αυτό το σημείο τον λόγο πήρε η Alora η οποία δήλωσε:

«Το νόημα της ανάρτησης δεν αφορά τον ύπνο με τα παιδιά. Ο σύζυγός μου απλά παρατήρησε μετά λύπης του πως υπάρχουν κάποιες γυναίκες εκεί έξω που αισθάνονται πως δεν μπορούν να είναι οι μητέρες και οι σύζυγοι που θα ήθελαν επειδή δεν έχουν την υποστήριξη που θα έπρεπε.

Ήταν ένας υπνάκος- ξάπλωσα για να θηλάσω την κόρη μου- και ο δύο ετών γιος μου ήρθε για να αγκαλιάσει την μικρή του αδελφή. Ο άνδρας μου παρατηρούσε την όλη διαδικασία και φρόντισε να αισθανθώ άνετα ξαπλώνοντας με τα παιδιά και μας πρόσεχε. Δεν θα θέταμε ποτέ τα παιδιά μας σε κίνδυνο και ο βραδινός ύπνος στο σπίτι μας είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν στην φωτογραφία».

 

Γ.Δ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou