Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Γεννήθηκε Πρόωρα στις 25 εβδομάδες & Ζύγιζε 866 Γραμμάρια. Οι Γιατροί δεν του έδιναν Ελπίδες αλλά αποδείχθηκε ο ΠΙΟ δυνατός Μαχητής!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Όταν γεννήθηκε ο Tobias Hollis-Tobin, ζύγιζε μόλις 866 γραμμάρια και ήταν μικρότερος και από ένα μπουκάλι αναψυκτικού.

Για τις πρώτες 9 ημέρες της ζωής του, τον είχαν σε θερμοκοιτίδα για να μπορεί να αναπνέει. Ο Tobias γεννήθηκε πρόωρα ύστερα από 25 εβδομάδες κύησης, 4 μήνες νωρίτερα από το κανονικά! Αλλά απέδειξε πως είναι μαχητής, αψηφώντας τις πιθανότητες και γύρισε στο σπίτι με τη μητέρα του, Jodie.

1

2

Ο Tobias γεννήθηκε στις 28 Ιουνίου μετά από μια περίπλοκη εγκυμοσύνη.

3

4

Αρχικά της είχαν πει ότι δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, πως δούλευε μόνο η μία ωοθήκη της, πως είχε δίκερη μήτρα (δηλαδή σε σχήμα καρδιάς), πολυκυστικές ωοθήκες και ενδομητρίωση. Το πρώτο της παιδί, η Arielle Jayne, γεννήθηκε πρόωρα στις 33 εβδομάδες.

Όταν έμεινε έγκυος στον Tobias, οι γιατροί έκαναν εβδομαδιαία υπέρηχους για να παρακολουθούν την ανάπτυξή του.

5

Αλλά στις 24 εβδομάδες, η μέση και το στομάχι της Jodie άρχισαν να πονάνε. Εκείνο το βράδυ άρχισε να αιμορραγεί και ενώ οι γιατροί αρχικά σκέφτηκαν πως είχε Braxton Hicks, άρχισε να έχει συσπάσεις.
Ήταν σε θέση να καθυστερήσουν τον τοκετό για 3 ημέρες και ενώ αυτό μπορεί να μην ακούγεται πολύ, έδωσε χρόνο ώστε να αναπτυχθούν περαιτέρω οι πνεύμονες του μωρού.

Οι γιατροί δεν μπορούσαν να ακούσουν τους χτύπους της καρδιάς του μωρού αλλά όταν τα κατάφεραν, ήταν 45 παλμοί ανά λεπτό. Έτσι, αναγκαστήκαν να ξεκινήσουν τον τοκετό ώστε να μην τον χάσουν.

Η μητέρα άρχισε να σπρώχνει, αλλά το χέρι του Tobias ήταν στριμμένο πίσω από την πλάτη του και οι γιατροί ανησυχούσαν ότι θα σπάσει. Σκεφτόταν να κάνουν καισαρική, αλλά ο Tobias, αντ” αυτού, γεννήθηκε με λαβίδα έκτακτης ανάγκης. Έπασχε από αιμορραγία στον εγκέφαλο, είχε μια τρύπα στην καρδιά του, έκανε δύο μεταγγίσεις αίματος και υπέστη λοίμωξη.

6

Ο Tobias πέρασε τις επόμενες 81 ημέρες στο νοσοκομείο πριν πάει σπίτι, αλλά και πάλι, έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει μπροστά του.

Πλέον ζυγίζει 2,8 κιλά, το οποίο είναι λιγότερο απ” ό,τι τα περισσότερα μωρά που γεννιούνται στους εννέα μήνες, είναι κουφός από το ένα αυτί και οι γιατροί δεν είναι σίγουροι αν η αιμορραγία στον εγκέφαλό του θα τον επηρεάσει στο μέλλον.

7

Οι γιατροί ακόμα δεν γνωρίζουν γιατί ο Tobias και η αδελφή του Ariella γεννήθηκαν πρόωρα.

Για να ευχαριστήσει το νοσοκομείο που φρόντισε τα παιδιά της, η κα. Hollis-Tobin και οι γονείς της μαζεύουν χρήματα, που θα δωρίσουν για την αγορά περισσότερων μηχανημάτων όπως αυτά που βοήθησαν να κρατήθει ο γιος της στη ζωή.

8

 

 

Daily Mail,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρίση στον γάμο μετά το 1ο παιδί: γιατί συμβαίνει και πώς να την προλάβετε

Efi Nika

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika