Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΥΓΕΙΑ

Γεννήθηκε με Κρεατοελιές σε όλο της το Σώμα και Πάντα την φώναζαν “το Τέρας”. Σήμερα όμως παίρνει την Καλύτερη Εκδίκηση!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Γεννήθηκε με Κρεατοελιές σε όλο της το Σώμα και Πάντα την φώναζαν “το Τέρας”. Σήμερα όμως παίρνει την Καλύτερη Εκδίκηση.

H 20χρονη Evita Patcey Edgar Delmundo γνωρίζει καλά το bullying. Όταν ήταν παιδί, οι συμμαθητές της την αποκαλούσαν «τέρας» και «μπισκότο με κομμάτια σοκολάτας», λόγω των μαλλιαρών, σκούρων ελιών και των σημαδιών που καλύπτουν όλο το σώμα της.

Η κοπέλα από την Μαλαισία τώρα δουλεύει σε καφέ για γάτες και αψηφά όσους την χλευάζουν που δήλωσε συμμετοχή για να γίνει Miss Universe.

«Στο δημοτικό, κανείς δεν ήθελε να γίνει φίλος μου. Θυμάμαι ότι η δασκάλα ζήτησε από δύο κορίτσια να μου κάνουν παρέα στο διάλειμμα κι εκείνα ψιθύριζαν μεταξύ τους, “Γιατί πρέπει να της φερόμαστε λες και είναι πριγκίπισσα;”. Μου ράγισαν την καρδιά. Του είπα ότι δεν χρειάζεται να με ακολουθούν και έφυγαν αμέσως. Ουσιαστικά, ήμουν μοναχική», είπε.

Είπε στο περιοδικό Elle ότι έμαθε να αποδέχεται τον εαυτό της γι’αυτό που ήταν, όταν πήγε σε εκκλησιαστική κατασκήνωση στα 16 της.

«Έμαθα πραγματικά να αγαπώ τον εαυτό μου και να επικοινωνώ με άλλους», είπε η Evita. Έχει σκεφτεί να αφαιρέσει τις ελιές της. «Αυτή ήταν ίσως η πρώτη φορά που άρχισα πραγματικά να αποδέχομαι το ποια ήμουν και την εμφάνιση μου.»

Η οντισιόν της για Miss Universe της Μαλαισίας έγινε στις 17 Ιουνίου και τώρα περιμένει να μάθει αν προκρίθηκε. Ακόμη και αν δεν πετύχει, λέει ότι δεν θα της ρίξει την αυτοπεποίθηση και ότι θα συνεχίσει σε άλλους διαγωνισμούς ομορφιάς στο μέλλον. «Απλά ελπίζω για το καλύτερο. Αν δεν περάσω, υπάρχουν πάντα και άλλοι διαγωνισμοί.»

2

3

4

5

6

7

 

 

BoredPanda,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπεραναλύεις τα πάντα; Τότε, χάνεις αυτές τις 4 χαρές στη ζωή

Efi Nika

Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου: 6 συμβουλές για να μην επηρεάζει τον ύπνο σου

Efi Nika

Άνοια: Το ασυνήθιστο σύμπτωμα στον λαιμό που θα μπορούσε να είναι σημάδι

Γιώργος Newsitamea