Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Γεννήθηκε γυναίκα, έγινε άνδρας και μετά αποφάσισε να γίνει μητέρα! Τι το περίεργο;

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Γεννήθηκε γυναίκα, έγινε άνδρας και μετά αποφάσισε να γίνει μητέρα! Τι το περίεργο;

Μερικοί άνθρωποι γεννιούνται ανατομικά, ορμονικά ή ψυχολογικά με χαρακτηριστικά και από τα δύο φύλλα και περνούν δύσκολα μέχρι να αποδεχτούν οι ίδιοι την φύση τους ή και να την επιβάλλουν στον περίγυρό τους. Άλλοι περνούν την ζωή τους δυστυχισμένοι, άλλοι χειρουργούνται και ευτυχούν, κι άλλοι υποστηρίζουν ότι άλλαξαν μεν φύλλο αλλά δεν αποδέχονται όλα τα «κομμάτια» της νέας τους φύσης. Κάτι τέτοιο πρέπει να συμβαίνει με μία νεαρή Βρετανίδα που ζει ως άνδρας αλλά όχι αποδεχόμενη όλα τα χαρακτηριστικά του φύλλου αυτού καθώς αποφάσισε να γίνει και μητέρα πριν αφαιρέσει την μήτρα και τις ωοθήκες της. Όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα SUN εξηγώντας ότι ζει ως άνδρας τα τελευταία τρία χρόνια και έπαιρνε μάλιστα ανδρικές ορμόνες αλλά ήθελε απεγνωσμένα να αποκτήσει παιδί ως γυναίκα. Δηλαδή να το γεννήσει ο ίδιος! Στην προσπάθειά του αυτή, κατάφερε να βρει δωρητή σπέρματος στο facebook και κατέστη έγκυος.

Ο πρώτος Βρετανός που …εγκυμονεί είναι ο 20χρονος Χέιντεν Κρος, ο οποίος γεννήθηκε κορίτσι αλλά νομικά είναι άνδρας. Ο 20χρονος είχε αρχίσει θεραπεία με ορμόνες για την αλλαγή φύλου, ωστόσο σταμάτησε τη διαδικασία για να αποκτήσει παιδί με σπέρμα δωρητή που βρήκε στο διαδίκτυο.

Ο Κρος είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και δήλωσε υπερήφανος, επισημαίνοντας: “Θέλω τα καλύτερα για το μωρό. Θα είμαι ο καλύτερος μπαμπάς”. Και πρόσθεσε ότι μετά την γέννηση του παιδιού του θα συνεχίσει τη διαδικασία αλλαγής φύλου αφαιρώντας το στήθος και τις ωοθήκες.

“Ανησυχώ για την εικόνα που θα έχω και για το τι θα λέει ο κόσμος για μένα. Νομίζω ότι μερικοί θα με κρίνουν για το ότι είμαι τρανς και έγκυος. Αλλά είμαι χαρούμενος που το κάνω και ελπίζω να εμπνεύσω και άλλους να είναι ευτυχισμένοι με τον εαυτό τους”, δήλωσε ο νεαρός, ο οποίος συνεχίζοντας σημείωσε ότι σκοπεύει να πει στο παιδί του, όταν μεγαλώσει, για την αλλαγή φύλου.

Γεννήθηκε γυναίκα, έγινε άνδρας και μετά αποφάσισε να γίνει μητέρα! Τι το περίεργο;

“Νομίζω ότι θα το πω γιατί έχει δικαίωμα να ξέρει. Θα το μεγαλώσω σε τρανς περιβάλλον, οπότε δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Για την γενιά μας, το τρανς είναι κάτι συνηθισμένο”, κατέληξε.

ΠΗΓΗ: thesun.co.uk , www.iatropedia.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Προωράκι που γεννήθηκε στις 27 εβδομάδες νίκησε τον θάνατο και πάει για 1η φορά σπίτι του!

Efi Nika