Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Φθιώτιδα: Ξεκληρίστηκε οικογένεια σε σφοδρό τροχαίο. Βίντεο – μαρτυρία!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα με την εμπλοκή τριών αυτοκινήτων.

Tο οποίο σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας – Θεσσαλονίκης στο ύψος του «Γκλαντζούνη» στον Καραβόμυλο.

Σύμφωνα με το LamiaReport, στο μοιραίο αυτοκίνητο, ένα ασημί Nissan, επέβαινε η οικογένεια ενός ιερέα από την Άνω Σπαρτιά του Δήμου Στυλίδας. Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ένας 55χρονος, εκπαιδευτικός, ενώ στη θέση του συνοδηγού καθόταν 84χρονος ιερέας και πατέρας του και στο πίσω κάθισμα η μητέρα του ηλικίας 82 ετών.

Από τη σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση με το απορριμματοφόρο του Δήμου Ιστιαίας σκοτώθηκαν επί τόπου ο γιος και ο πατέρας, ενώ σοβαρά τραυματισμένη διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας η 84χρονη, η οποία απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες, άνδρες του ΕΚΑΒ και διερχόμενους οδηγούς.

Η άτυχη γυναίκα όμως λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με το LamiaReport, όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ενός μπλε αγροτικού, που κινούταν προς Ράχες, αρχικά έβγαλε φλας και επιχείρησε να στρίψει μέσα στον «Γκλαντζούνη».

Την τελευταία στιγμή φέρεται να άλλαξε γνώμη και να βγήκε πάλι δεξιά, με αποτέλεσμα ο οδηγός του ασημί Nissan που ακολουθούσε να αιφνιδιαστεί και για να τον αποφύγει βγήκε στο αντίθετο ρεύμα πέφτοντας με δύναμη πάνω στο απορριμματοφόρο, το οποίο στη συνέχεια έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου περίμενε να βγει στην παλαιά εθνική οδό.

Ωστόσο, το τελικό πόρισμα για το τριπλό θανατηφόρο τροχαίο φυσικά θα το βγάλει η αστυνομία που διενεργεί προανακριση και συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία και τις μαρτυρίες.

 

lamiareport,madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou