Newsitamea.gr
ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Έξυπνες Συμβουλές για να βγεις Ραντεβού όταν Πάσχεις από κάποια Αναπηρία

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Το ότι έχεις κάποια αναπηρία, δεν σημαίνει ότι η σχέση σου θα πρέπει να είναι προβληματική. Άρα, εάν θέλεις να κάνεις μία επιτυχημένη σχέση ενώ είσαι άτομο με αναπηρία, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις.

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, μπορείς να έχεις μία επιτυχημένη σχέση με κάποιον που δεν έχει κάποια αναπηρία ενώ εσύ έχεις. Όπως και με τις περισσότερες καταστάσεις στη ζωή, όλα σχετίζονται με το συμβιβασμό. Όσον αφορά σε αυτόν παρόλα αυτά, θα ξαφνιαστείς με τον τρόπο με τον οποίο κάποιες ασήμαντες καταστάσεις πρέπει να αλλάξουν στην ερωτική σου ζωή.

Εάν έχεις κάποια αναπηρία και ψάχνεις την αγάπη στον κόσμο των «κανονικών», θα πρέπει να γνωρίζεις κάποια πράγματα. Συγκεκριμένα, θα σε ρωτάνε πάρα πολλές φορές μία πολύ απλή ερώτηση: «Μπορείς ακόμη να κάνεις σεξ»;

Ανεξάρτητα από την αναπηρία σου, θα μπορείς πάντοτε να έχεις ερωτικές επαφές, ως ένα βαθμό. Κάποιες φορές ρώτησαν έναν φίλο μου εάν το πέος του λειτουργούσε φυσιολογικά γιατί είχε ακρωτηριαστεί και στα δύο πόδια, από τα γόνατα μέχρι τα κάτω άκρα. Απομακρύνθηκε τότε από το κορίτσι με το οποίο έβγαινε και παρόλο που τώρα όλοι γελάμε με αυτό το περιστατικό, τότε τον είχαμε δικαιολογήσει.

Οι άνθρωποι θεωρούνται αγενείς όταν βγαίνουν ραντεβού με ανάπηρα άτομα και κάνουν περίεργες ερωτήσεις. Όσο πιο νωρίς μάθεις να μην παίρνεις τα αγενή σχόλια και τις ερωτήσεις τοις μετρητοίς και να μην τα αφήσεις να σε καταβάλουν ή να σε ρίξουν ψυχολογικά, τόσο το καλύτερο. Ρίξτο στο χαβαλέ και γέλασε εκείνες τις αμήχανες στιγμές. Έτσι, η ερωτική σου ζωή θα γίνει πολύ καλύτερη.

Επίσης, μην απορρίπτεις τους άλλους πολύ εύκολα. Μία φίλη μας, η Σαμάνθα, κάποτε παράτησε έναν νεαρό γιατί αγχωνόταν πολύ για το πώς θα την πάει στο κρεβάτι. Η Σαμάνθα πάσχει από δισδιχή ράχη και κάποιες φορές, κάτι τέτοιο της είναι πολύ δύσκολο. Γι’ αυτόν ήταν περισσότερο μία αμήχανη στιγμή, σαν να έλεγε: «Δεν ξέρω πώς να κάνω αυτήν την ερώτηση». Η Σαμάνθα όμως, που είχε μία άσχημη εβδομάδα με τρία αποτυχημένα ραντεβού στα τυφλά, δεν άντεξε άλλο και ξέσπασε. Αφού του πέταξε νερό, βγήκε έξω από το μπαρ με το αναπηρικό της αμαξίδιο και αρνήθηκε να του ξαναμιλήσει για δύο εβδομάδες.

Τον συγχώρεσε, φυσικά, και τώρα είναι παντρεμένοι. Αυτό το περιστατικό όμως μας δείχνει πως δεν πρέπει να θεωρούμε κάτι άμεσα ως προσβολή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ήταν μία απλή παρεξήγηση.

Θα πρέπει να θυμάσαι ότι πρέπει να κάνεις υπομονή όταν βγαίνεις ραντεβού ενώ πάσχεις από κάποια αναπηρία. Θυμήσου ότι θα πρέπει να προσαρμοστείς στη ζωή αυτού του νέου ατόμου, όπως και το αντίστροφο. Ίσως χρειαστεί λίγος περισσότερος χρόνος για τον άλλο, δεδομένης της αναπηρίας σου. Όμως, με λίγη υπομονή και με θετική διάθεση, βρίσκεστε σε καλό δρόμο για να βρείτε την αγάπη άμεσα. Δεν είναι τόσο δύσκολο να βγεις ραντεβού όταν πάσχεις από κάποια αναπηρία!

Επιμέλεια – Σωτηριάδου Χριστίνα / www.arnaudgroup.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Γι’αυτό το είπε τώρα: Η αλήθεια πίσω από την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον για τον καρκίνο και ο σοβαρός λόγος

Efi Nika

Πήγε εκδρομή και κατέληξε σε επείγον χειρουργείο: Πώς χάρη σε μια σέλφι 33χρονη διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο

Efi Nika