ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Εξαφάνιση Έλενας: Βρέθηκαν 60.000 ευρώ και κοσμήματα στη θυρίδα της

exafanisi-elenas

Η αστυνομία κάνει φύλλο και φτερό τους τραπεζικούς λογαριασμούς της 50χρονης που έχει εξαφανιστεί από τις αρχές του περασμένου Ιουνίου

Φύλλο και φτερό κάνουν πλέον οι άντρες της ΕΛΑΣ τους τραπεζικούς λογαριασμούς της 50χρονης Έλενας που έχει εξαφανιστεί από τις αρχές του περασμένου Ιουνίου, ενώ σήμερα το πρωί προχώρησαν και το άνοιγμα της θυρίδας που διέθετε η αγνοουμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί της ασφαλείας μετέβησαν σε υποκατάστημα τράπεζας στην πλατεία Συντάγματος και με την παρουσία εισαγγελέα άνοιξαν την θυρίδα της Ουκρανής γυναίκας η οποία είχε ανοιχτεί από την Έλενα Ολτέρσντορφ τον Αύγουστο του 2015.

Όπως αναφέρουν άτομα του οικογενειακού της περιβάλλοντος στη θυρίδα βρέθηκαν 60.000 ευρώ, παλαιά χαρτονομίσματα και κοσμήματα. Την θυρίδα είχε επισκεφτεί η Έλενα δυο φορές από τον Αύγουστο του 2015 μέχρι και σήμερα, ενώ δεν διαπιστώθηκε να την επισκέφτηκε από την ημέρα της εξαφάνισης της και μετά.

Loading...

Βρέθηκε DNA στο κρεβάτι της που δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί

Οι αστυνομικοί, εκτός από το DNA της εξαφανισμένης Έλενας Όλντερσνορφ, εντόπισαν και γενετικό υλικό που ανήκει σε άλλο άτομο, το όποιο όμως δεν μπορούν να το ταυτοποιήσουν – Ενδεχομένως να κληθούν όλοι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση προκειμένου η αστυνομία να τους πάρει DNA

Σε ένα μυστήριο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης της 50χρονης Ελενας που έχει να δώσει σημάδια ζωής από τις αρχές του περασμένου Ιουνίου.

Η εξαφάνιση της εύπορης Ουκρανής, Ελένας Όλντερσνορφ, που χάθηκε μυστηριωδώς και κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, έχει μετατραπεί σε ένα πρωτόγνωρο θρίλερ, με τους άνδρες της ΕΛΑΣ να…χτενίζουν καθημερινά κάθε νέο στοιχείο που έρχεται στη διάθεση τους, προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πριν λίγες ημέρες ο εντοπισμός ενός πτώματος γυναίκας σε υπαίθριο χώρο των Αγίων Αναργύρων σήμανε συναγερμό στο τμήμα ανθρωποκτονιών της ασφαλείας Αττικής. Οι αστυνομικοί που έχουν επιληφθεί της υπόθεσης το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να δουν εάν υπάρχει ταυτοποίηση μεταξύ της σορού που εντόπισαν με το γενετικό υλικό της Έλενας. Τα εγκληματικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ…αποφάνθηκαν ότι τα δείγματα δεν ταιριάζουν, όποτε το πτώμα δεν ανήκε στην αλλοδαπή γυναίκα.

Οι αστυνομικοί όμως, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της 50χρονης γυναίκας, κατάφεραν, από τις αναλύσεις που έκαναν στα εργαστήρια των εγκληματικών ερευνών, να αποκωδικοποιήσουν το γενετικό υλικό που πήραν από το στρώμα κρεβατιού του δωματίου που κοιμόταν η Ελενα, στο διαμέρισμα της, στα Κάτω Πετράλώνα. Έτσι εκτός από το DNA της αλλοδαπής γυναίκας, εντόπισαν και γενετικό υλικό που ανήκει σε άλλο άτομο, το όποιο όμως δεν μπορούν να το ταυτοποιήσουν. Έτσι το θρίλερ της εξαφάνισης αρχίζει να παίρνει νέα τροπή με απρόβλεπτες εξελίξεις.

Οι διωκτικές αρχές τώρα κινούνται προς την κατεύθυνση να καλέσουν όλους όσους εμπλέκονται στην υπόθεση προκειμένου να τους πάρουν DNA και να δουν εάν αυτό ταυτοποιείται με αυτό που βρήκαν στο στρώμα της αλλοδαπής γυναίκας, όπου μετά την εξαφάνιση της οι τραπεζικοί της λογαριασμοί άδειασαν κατά 15.000 με τις κινήσεις των χρημάτων να ακολουθούν μυστηριώδης διαδρομές. Τα χρήματα διοχετεύονταν μέσα της κάρτας αναλήψεων της Ελενας απο ενα συγκεκριμένο πρόσωπο το οποιο τα μεταβίβαζε σε φιλικά του πρόσωπα, τα οποία στη συνέχεια και με διάφορους τρόπους τα επέστρεφαν στον αποστολέα.


 

protothema.gr

loading...
loading...