Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ετοιμοθάνατο κορίτσι σώζει ένα γατάκι. Έπειτα από το θάνατό της, το γατάκι σώζει τη συντετριμμένη της οικογένεια

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η Κάιλυ ήταν το τέταρτο παιδί της οικογένειας Μίερς και σύντομα της έδωσαν το παρατσούκλι «Χαμογελαστή Κάιλυ» καθώς ποτέ δεν σταματούσε να γελάει και ήταν πάντοτε αισιόδοξη. Οι αδερφές της Κένταλ και Τζένα ανέφεραν πως η Κάιλυ μπορούσε να κάνει τα πάντα για να κάνει τους άλλους ευτυχισμένους.

Στην ηλικία των 12 ετών, η Κάιλυ διαγνώστηκε με μεταστατικό καρκίνο των οστών, μία σπάνια μορφή παιδικού καρκίνου. Παρά τα δυσάρεστα νέα, η Κάιλυ συνέχιζε να χαμογελάει και υποβλήθηκε σε πολύ βαριά μορφή ραδιοθεραπείας. Παρόλο που έχασε τα μαλλιά της, δεν έχασε ποτέ το χαμόγελό της. Οι γονείς της, Ρόμπιν και Μαρκ, της υποσχέθηκαν ότι θα της έπαιρναν ένα γατάκι αφού τελειώσει τις χημειοθεραπείες παρόλο που είχαν ήδη πολλά κατοικίδια στο σπίτι. Πάντα ήθελε να έχει ένα ακόμη κατοικίδιο και ειδικά ένα γατάκι που ήταν αβοήθητο.

Παρόλο που η κατάσταση της Κάιλυ είχε βελτιωθεί για λίγο, ξαφνικά ένιωσε έντονους πόνους στους ώμους. Ύστερα από περαιτέρω εξετάσεις, οι γιατροί διέγνωσαν πως ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί σε όλο της το σώμα και ήταν θανατηφόρος. Όταν το έμαθε η Κάιλυ, στράφηκε προς το μπαμπά της και τον ρώτησε: «Τώρα μπορώ να έχω ένα γατάκι»;

Η οικογένεια, χωρίς κανένα δισταγμό, υιοθέτησε ένα αβοήθητο γατάκι, τη Λάιζα. Η χαρά της Κάιλυ που είχε τη Λάιζα δίπλα της δεν περιγράφεται. Αρχικά, πίστευαν ότι η Κάιλυ και οι υπόλοιποι είχαν σώσει τη Λάιζα όμως σύντομα συνειδητοποίησαν πως το αντίθετο ίσχυε.

Όταν η Κάιλυ πέθανε, η Λάιζα παρηγόρησε πολύ την οικογένεια. Όταν η μαμά της, η Ρόμπιν, καθόταν στον καναπέ για ώρες και σκεφτόταν την Κάιλυ, η Λάιζα την παρηγορούσε και έμενε όλη την ώρα μαζί της. «Ποτέ δεν έχω συναντήσει άλλη γάτα που να εναρμονίζεται τόσο πολύ με τις ανάγκες μας», ανέφερε η Ρόμπιν. «Το ότι την προσέχω και την αγαπώ με κάνει να πιστεύω πως προσφέρω κι εγώ κάτι στην Κάιλυ».

Η Λάιζα προσφέρει απίστευτη ζεστασιά και αγάπη και η Κάιλυ θα συνεχίσει να ζει μέσα από το ονειρεμένο της αβοήθητο γατάκι.

«Έχω ακούσει ανθρώπους να περιγράφουν τα ζώα σαν αγγέλους. Ποτέ δεν κατάλαβα πραγματικά τι σήμαινε αυτό μέχρι που η Λάιζα συνάντησε την Κάιλυ».

Επιμέλεια κειμένου  Σωτηριάδου Χριστίνα

Πηγή κειμένου, εικόνων και βίντεο – shareably

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika