Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας!!! Τι λένε οι μετεωρολόγοι…

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα έρθει στη χώρα μας την Πέμπτη, σχολιάζουν δύο μετεωρολόγοι με αναρτήσεις

Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Καλλιάνος και ο Σάκης Αρναούτογλου, δίνουν διευκρινίσεις για την νέα κακοκαιρία που έρχεται την Πέμπτη, διευκρινίζοντας και οι δύο ότι πρόκειται για φυσιολογική μεταβολή του καιρού η οποία δεν εμπνέει κάποια ανησυχία.

«Σε καμία περίπτωση, αυτή η κατάβαση ψύχους δεν θα πρέπει να θεωρείται επικίνδυνη (όπως την προηγούμενη φορά) τόσο ως προς τις ελάχιστες θερμοκρασίες όσο και ως προς την σφοδρότητα των χιονοπτώσεων αλλά και την έκταση αυτών», αναφέρει στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Καλλιάνος και προσθέτει:

«Εκτιμώ πως θα είναι μια μεταβολή του καιρού, καθαρά χειμωνιάτικου τύπου και που θα επηρεάσει περισσότερο την ανατολική και βόρεια Ελλάδα. Τα φαινόμενα των χιονοπτώσεων δεν θα είναι γενικευμένα αλλά θα επηρεάσουν σαφέστατα μέχρι και παραθαλάσσιες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας».

Παράλληλα, σημειώνει ότι την Παρασκευή πιθανή είναι η χιονόπτωση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ ξεκαθαρίζει πως από το Σάββατο θα σημειωθεί βελτίωση του καιρού.

Στο ίδιο ύφος είναι και η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου, ο οποίος τονίζει ότι «δεν αναμένεται τίποτα παραπάνω από ένα φυσιολογικό κατά τόπους τσουχτερό κρύο στα ανατολικά και βόρεια από την Πέμπτη έως το Σάββατο».

Φυσιολογικό κρύο θα είναι της εποχής, λίγο πιο τσουχτερό στα ανατολικά και στα βόρεια» αναφέρει στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου, καθησυχάζοντας τους αναγνώστες του.

cnn , madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika