Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Έπεσε από της σκάλες και τραυματίστηκε στον Αυχένα. Μόλις δείτε γιατί ΔΕΝ πήρε τα Παυσίπονα που της έδιναν οι Γιατροί, θα της βγάλετε το Καπέλο!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

9

Η φωτογραφία μιας νέας μητέρας έγινε viral, που τη δείχνει να θηλάζει το γιο της από το κρεβάτι του νοσοκομείου, όταν η ίδια έπεσε από σκάλες. 

Η Thamalia Muller Benjamin Greenbury-Hall, από τη Νότια Αυστραλία, έπεσε από 12 σκαλοπάτια στο σπίτι της και την έσπευσαν στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα.

Βρισκόταν στο κρεβάτι του νοσοκομείου με στήριγμα αυχένα και ήταν διασωληνωμένη με πλήθος οθονών, αλλά ο γιος της πεινούσε και τον θήλασε αμέσως επιτόπου.

1

“Είχα μια μόλυνση στη μύτη που με έκανε να ζαλίζομαι και έχω καρδιομυοπάθεια,” δήλωσε η Greenbury-Hall στη Daily Mail. “Έπαθα μπλακάουτ και έπεσα από συνεχόμενα 12 σκαλιά.”

Παρά το γεγονός ότι πονούσε, η μητέρα επέλεξε να μη λάβει δυνατά παυσίπονα, παρά μόνο panadol, έτσι ώστε να μπορέσει να θηλάσει τον εννιάμηνο γιο της, που δεν δέχεται να πιει με μπιμπερό.

“Προτίμησα να πονάω και να τον ταΐσω, ειδικά εκείνη την ώρα που θα έπρεπε να κοιμάται.”

Η νεαρή μητέρα Greenbury-Hall ήταν καλά στην υγεία της, και είχε μόνο μερικούς μώλωπες και χτυπήματα, αλλά πέρασε το βράδυ στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Ο άντρας της έβγαλε μια φωτογραφία της την ώρα που θήλαζε το γιο της και εκείνη το μοιράστηκε στο Facebook, και η δημοσίευση γρήγορα έγινε viral. Μητέρα και γιος χαίρουν πλέον άκρας υγείας.

2

 

dailymail.co.uk,fanpage.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Προωράκι που γεννήθηκε στις 27 εβδομάδες νίκησε τον θάνατο και πάει για 1η φορά σπίτι του!

Efi Nika