Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Έπαθε εγκεφαλικό και ο σύζυγός της την παράτησε μετά από 14 χρόνια γάμου. Η δικαιολογία του, θα σας κάνει να εξοργιστείτε!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η Ριόνα Κέλι από το Χάλιφαξ της αγγλικής κομητείας του Δυτικού Γιορκσάιρ έζησε δύσκολες στιγμές το 2015.

Η μοίρα της επιφύλασσε αντίκτυπο στο γάμο της και την ικανότητά της να περπατάει. Αλλά μέσα από αυτές τις δυσκολίες, βρήκε την απροσδόκητη ευτυχία.

1

Τον Μάρτιο του ίδιου έτους, η μητέρα τεσσάρων παιδιών έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο, που παρέλυσε τα πόδια της. Έχασε κάθε αίσθηση κάτω από τη μέση της. Αλλά σα να μην έφτανε αυτό, ο σύζυγός της αντέδρασε με σοκαριστικό τρόπο.

Μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο, της ζήτησε διαζύγιο έπειτα από 14 χρόνια γάμου. «Ήταν η στιγμή που χρειαζόμουν περισσότερο τον σύζυγό μου», θυμάται η Ριόνα.

2

«Όταν ο σύζυγός μου με άφησε στο νοσοκομείο, η φίλη μου, η Σάρα, έγινε το στήριγμά μου. Ήταν αυτή και τα παιδιά που με στήριξαν κατά τη διάρκεια της ανάκαμψής μου.» Μόλις πέντε ημέρες μετά την εισαγωγή της Φιόνα στο νοσοκομείο, αναφέρει ότι ο σύζυγός της Ρίτσαρντ είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Κατά το διαζύγιό τους ο Ρίτσαρντ είπε: «Είπα στην Ριόνα ότι ήθελα διαζύγιο το πρωί πριν πάθει το εγκεφαλικό της, όχι όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο. Ενώ εκείνη βρισκόταν στο νοσοκομείο την επισκέφτηκα όσο μπορούσα τα βράδια, έπρεπε να φροντίσω τα παιδιά, το σπίτι και να διαχειρίζομαι μια επιχείρηση.»

3

«Κοιτάζοντας πίσω στο παρελθόν, ήμουν δυστυχισμένη στο γάμο μου, αλλά είχαμε χτίσει μια ζωή μαζί και είχαμε ευθύνες», εξήγησε η Ρίονα.

«Έπειτα από πέντε μέρες παραμονής στο νοσοκομείο μου είπαν ότι θα χρειάζονταν έξι μήνες έως ένα χρόνο για να ανακάμψω. Εκείνη την στιγμή ένιωσα ότι ήθελα να παραιτηθώ, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να είμαι δυνατή για τα παιδιά μου.»

4

Στην Riona είπαν ότι θα μπορούσε να κάνει τα πρώτα της βήματα μέσα σε έξι εβδομάδες, αλλά δεν μπορούσε να κινήσει τα πόδια της. Ως αποτέλεσμα, οι γιατροί της Ρίονα πίστευαν ότι δεν θα μπορούσε να περπατήσει ποτέ ξανά.

Δύο εβδομάδες μετά από αυτή την διάγνωση και μετά από πολλές ώρες φυσιοθεραπείας, η Riona εξέπληξε τους γιατρούς της – έκανε τα πρώτα της βήματα χρησιμοποιώντας παράλληλες μπάρες. Και ακολούθησαν άλλα καλά νέα: Ένας νέος σύντροφος μπήκε στη ζωή της.

5
class=”teads-inread”>
Η Riona γνώρισε τον προσωπικό γυμναστή Keith Mason, ο οποίος την βοήθησε να ξεπεράσει τα προβλήματα αποκατάστασης της κινητικότητάς της. Ωστόσο, σύντομα ανέπτυξαν ένα δυνατό δεσμό και έγιναν ζευγάρι.

«Μετά τις συναντήσεις μας ο Keith και εγώ παραμείναμε σε επικοινωνία, με ρωτούσε πώς τα πήγαινα και η σχέση μας άνθισε από εκεί και πέρα. Ήμαστε εδώ μαζί και 11 μήνες, τα παιδιά πραγματικά τον συμπαθούν και πλέον αισθάνομαι ότι ζω τη ζωή που αξίζω,» αναφέρει η Ριόνα. «Ο Keith και η κόρη του είναι πλέον και δική μας οικογένεια.»

6

Η Riona έκανε πολλές προσπάθειες για να περπατήσει ξανά και κατάφερε να φύγει από το νοσοκομείο μετά από τέσσερις μήνες. Χρειάζεται την αναπηρική καρέκλα για μεγαλύτερες μετακινήσεις και έχει λάβει μέρος και σε δύο μαραθώνιους για άτομα με αναπηρία. Και με τη νέα της αγάπη, τον Keith, κατάφερε να ξεπεράσει την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της.

 

fanpage.grHefty

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika