Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ένταση στο λιμάνι της Σκοπέλου με εφοριακούς που ήθελαν να «κόψουν» πρόστιμο για… σακούλα!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Άρχισε να επιβάλεται το ειδικό τέλος για την πλαστική σακούλα και δεν έλλειψαν τα απρόοπτα με ποδορικό ένα ππεριστατικό στην Σκόπελο

Άρχισε να επιβάλεται το ειδικό τέλος για την πλαστική σακούλα, όμως μαζί με αυτό φαίνεται πως άρχισαν και τα ευτράπελα ανάμεσα στους ελεγκτές και τους έμπορους, όπως αυτό που έγινε σήμερα στο λιμάνι της Σκοπέλου, με πρωταγωνιστή έναν ψαρά που δεν χρέωσε σε πελάτη τα 4 λεπτά.

Σύμφωνα με το Skopelos.blogspot.com, το περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί στο λιμάνι του νησιού, όταν ένας ηλικιωμένος αγόρασε ένα κιλό ψάρια προς τρία ευρώ και ο ψαράς του τα έβαλε σε μια πλαστική σακούλα και δεν του χρέωσε τα 4 λεπτά.

Μπροστά στην αγοραπωλησία έτυχε να είναι εφοριακοί, οι οποίοι ζήτησαν από τον παππού την απόδειξη, προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπήρχε μέσα σε αυτή το τέλος των 4 λεπτών και μπροστά του άρχισαν να λένε ότι θα βάλουν στον ψαρά πρόστιμο 500 ευρώ.

Ο ηλικιωμένος άρχισε να φωνάζει, μαζεύτηκε κόσμος από τα γύρω καφενεία, με σκοπό να … λιντσάρουν τους εφοριακούς που ήθελαν να βάλουν πρόστιμο.

Τελικά οι εφοριακοί είπαν ότι δεν θα επιβάλλουν πρόστιμο στον ψαρά και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν…

πηγή : dikaiologitika.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea