Newsitamea.gr
CELEBRITY ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Ένας διάσημος γίνεται «στρατιώτης» στην μάχη κατά του καρκίνου!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένας διάσημος γίνεται «στρατιώτης» στην μάχη κατά του καρκίνου.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει και θα σκηνοθετήσει ταινία για τη ζωή του μουσικοσυνθέτη Λέοναρντ Μπερνστάιν εκτός κινηματογραφικής σκηνής αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στη μάχη κατά του καρκίνου.

Ο Αμερικανός ηθοποιός υποστηρίζει ασθενείς σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Σον Πάρκερ για την Αντικαρκινική Ανοσοθεραπεία, το οποίο ιδρύθηκε το 2016, σύμφωνα με το Page Six.

Ο Κούπερ θυμήθηκε την δική του εμπειρία του όταν ο πατέρας του, Τσαρλς Τζ. Κούπερ πέθανε το 2011 από καρκίνο του πνεύμονα: «Κάθεστε σε αυτό το La-Z Boy με τον ορό. Καθώς περπατάτε στην αίθουσα, βλέπετε τόσους πολλούς ανθρώπους που είναι μόνοι. Είναι ένα φρικτό περιβάλλον και σκέφτομαι πόσο τυχερός ήταν ο πατέρας μου που είχε κάποιον σαν εμένα να είμαι μαζί του σε αυτή τη φρικτή δοκιμασία».

«Ήμουν απεγνωσμένος. Είναι πέρα από αγχωτικό όταν κάθεσαι σε αυτό το δωμάτιο και απλά παίρνεις τη διάγνωση και στη συνέχεια… πού πηγαίνεις μετά; Συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει πολλή φροντίδα για τους ανθρώπους… το επίπεδο της μοναξιάς μπορεί να καταβάλει έναν άνθρωπο που περνά όλο αυτό».

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ ήταν ομιλητής σε πάνελ στη διάσκεψη Town & Country Philanthropy Summit μαζί με τον Σον Πάρκερ, συνιδρυτή του Napster, πρώτο πρόεδρο του Facebook, ιδρυτή και πρόεδρο του Ιδρύματος Parker, το οποίο επικεντρώνεται στην έρευνα για την ανοσοθεραπεία ώστε να μετατραπεί ο καρκίνος μια ιάσιμη ασθένεια. Τη συζήτηση συντόνισε η Γκέιλ Κινγκ.

ΠΗΓΗ: www.iatropedia.gr  ,  ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καρκίνος του παγκρέατος: Όλα τα συμπτώματα και αίτια – Σκοτώνει μέσα σε λίγο καιρό αν δεν εντοπιστεί άμεσα

newsitamea

Κίρρωση του ήπατος: Πότε και γιατί ο ασθενής μπορεί να παραμένει ασυμπτωματικός

Efi Nika

Γι’αυτό το είπε τώρα: Η αλήθεια πίσω από την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον για τον καρκίνο και ο σοβαρός λόγος

Efi Nika