Newsitamea.gr
ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ένα μικρό αγόρι στέλνει ένα γράμμα αγάπης στη φίλη του στο νοσοκομείο… Ο Λόγος;

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

newsitamea1

Ένα μικρό αγόρι στέλνει ένα γράμμα αγάπης στη φίλη του στο νοσοκομείο

Ο Κολ και η Σέρι, μόλις 10 ετών, είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο. Για τον Κολ ήταν αγάπη με την πρώτη ματιά και από την τετάρτη τάξη τα  δυο παιδιά είναι αχώριστα. Πηγαίνουν ο ένας στο σπίτι του άλλου και υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο όσον αφορά τα επιτεύγματά τους στον αθλητισμό. Στη Σέρι αρέσει το ποδόσφαιρο ενώ ο Κολ είναι άσσος στο μπέιζμπολ. Αλληλοενθαρρύνονται πηγαίνοντας να παρακολουθήσουν ο ένας τον αγώνα του άλλου.

Μία μέρα, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, η Σέρι έσπασε τον πρόσθιο χιαστό σύνδεσμο (ACL, ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου) και έπρεπε να εγχειριστεί για να αποκατασταθεί. Ο Κολ, όταν το έμαθε, έγραψε ένα γράμμα στην αγαπημένη του. Με τον ακόμη όχι και τόσο έμπειρο γραφικό του χαρακτήρα, έγραψε τα πιο συγκινητικά λόγια που φανερώνουν την αγάπη του προς αυτήν.

picture-1

Στο γράμμα, έγραφε τα εξής:

«Αγαπημένη μου Σέρι,

λυπάμαι τόσο πολύ που έσπασες το γόνατό σου. Θα μου λείψει να σε βλέπω να παίζεις ποδόσφαιρο και λυπάμαι που δεν θα μπορείς να παίζεις σόφτμπολ για λίγο καιρό. Όμως ξέρω ότι θα γίνεις γρήγορα καλά και θα έρθω σύντομα για να σε ξαναδώ να παίζεις. Παρόλο που δεν μπορείς να αθληθείς τώρα, ακόμη μου φτιάχνεις τη μέρα όταν αντικρίζω το όμορφο χαμόγελό σου.

Ο Θεός έχει ένα σχέδιο για όλους μας και κάποιες φορές είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί μας συμβαίνουν κάποια πράγματα. Ο μπαμπάς μου μού  λέει ότι ο Θεός επιτρέπει να συμβούν μόνο τα πράγματα που γνωρίζει ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε. Είσαι ένα όμορφο, καλό, αστείο και δυνατό κορίτσι και μία πολύ καλή φίλη. Θα το ξεπεράσεις σύντομα.

Σε παρακαλώ, πες μου πώς μπορώ να σε βοηθήσω όσο αναρρώνεις. Ελπίζω να αναρρώσεις και να γίνεις σύντομα καλά.

Ο φίλος σου,

Κολ»

picture-2

Ενώ η Σέρι βρισκόταν σε μία από τις προπονήσεις ποδοσφαίρου, παρακολουθώντας από τα πλαϊνά, ο Κολ της έκανε έκπληξη. Μόλις τον είδε, το πρόσωπό της φωτίστηκε και άρχισε να γελάει δυνατά. Ο αγαπημένος της φίλος δεν της έδωσε μόνο το γράμμα αλλά και ένα αρκουδάκι όπως και ένα τεράστιο μπισκότο. Η χαρά που φώτισε το πρόσωπό της ήταν απερίγραπτη.

Η Γκαμπριέλα, η ξαδέρφη της Σέρι, αποφάσισε να δημοσιεύσει το γράμμα στο Twitter.

Συγκίνησε τους χρήστες τόσο πολύ που κοινοποιήθηκε σχεδόν 3000 φορές!

Ο Κολ έγραψε στη φίλη του ένα γράμμα γεμάτο αγάπη και σοφία:

Της λέει πόσο ευτυχισμένο τον κάνει.

Την βοηθάει να βάλει τη ζωή της σε τάξη.

Της μιλάει με αισιοδοξία για το μέλλον.

Της δείχνει την εκτίμησή του: πιστεύει στη δύναμή της.

Της προσφέρει τη βοήθειά του.

Φαίνεται, πως στην τρυφερή ηλικία των 10 ετών, αυτό το μικρό αγόρι γνωρίζει ήδη ποια είναι τα σημαντικά πράγματα στη ζωή. Μία χειρονομία σαν αυτήν δεν κοστίζει πολύ, όμως η αξία της είναι ανεκτίμητη για τον παραλήπτη. Σπάνια σκεφτόμαστε να προσφέρουμε κάτι σε κάποιον απλώς για να τον κάνουμε να ευχαριστηθεί. Παρόλα αυτά, κάτι στιγμές σαν αυτήν φωτίζουν τις ζωές μας με κάθε τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Επιμέλεια κειμένου :Σωτηριάδου Χριστίνα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρέθυμνο: αστυνομικός έσωσε 6χρονη και τον μπαμπά της από βέβαιο πνιγμό

Penni Syggrou

Άρπαξε τον σταυρό και την χτύπησε: Χαμός σε κηδεία πάνω από τον τάφο του νεκρού, ο αδερφός τσακώθηκε με τη νύφη – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika