Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Έκαναν bullying στον Κουφό συμμαθητή τους και του πέταξαν την Τσάντα στην Τουαλέτα. Η Αντίδρασή του; Θα σας Συγκλονίσει!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

 7

Αυτή η ιστορία είναι πολύ ανησυχητική. Ο Alex Hernandez, ένας μαθητής από την Nebraska, είναι κουφός από τότε που ήταν ενός έτους. Λόγω του κοχλιακού εμφυτεύματος στα αυτιά του και των ουλών από εγχειρήσεις, τον κοροϊδεύουν σε όλη του την ζωή. Ωστόσο, ένα τραυματικό περιστατικό στο Λύκειο Burke εξόργισε ολόκληρη την κοινότητα.

Ο Hernandez παρατήρησε ότι η τσάντα του με το τάμπλετ, τα μαθήματα του, την μπαταρία και το κοχλιακό εμφύτευμα, τα λεφτά και τα σχολικά του έλειπαν. Όταν οι καθηγητές είδαν το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, ανακάλυψαν ότι δύο έφηβοι είχαν κλέψει τα πράγματα και τα είχαν πετάξει σε μια τουαλέτα.

“Αυτοί οι μαθητές νομίζουν ότι είναι εντάξει να κάνουν bullying σε έναν κουφό μαθητή, αλλά δεν είναι. Δεν είναι εντάξει να κάνεις bullying σε κάποιον με αναπηρία, κουφό ή με δυσκολίες στην ακοή”, είπε ο Hernandez. “Ή σε οποιονδήποτε άλλο.”

Η φωτογραφία της τσάντας του στην τουαλέτα έγινε γρήγορα viral και κάτι απίθανο συνέβη. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι, από όλο τον κόσμο, με ή χωρίς δυσκολίες στην ακοή, έδειξαν την υποστήριξη τους στον Hernandez. Δημιούργησαν ακόμη και μια σελίδα στο GoFundMe για να του πάρουν καινούρια σχολικά.

“Ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου και όσους μου έγραψαν ότι με υποστηρίζουν. Είμαι πολύ χαρούμενος. Με έκανε να νιώσω ότι δεν είμαι μόνος”, λέει ο Hernandez. “Είπαν ότι είναι εδώ για να με στηρίξουν και ότι ξέρουν πώς είναι να είσαι κουφός. Είμαι τόσο χαρούμενος.”

Ωστόσο, ο Hernandez και η μαμά του έπρεπε να πάρουν μια δύσκολη απόφαση. Αποφάσισαν ότι θα ήταν καλύτερα για τον Hernandez να μεταφερθεί στο λύκειο Ralston. Πλέον ο Hernandez δεν νιώθει ασφαλής. Αυτό που ξέρει όμως είναι ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που τον στηρίζουν, απλά δεν πάνε στο ίδιο σχολείο με εκείνον.

“Έχω φίλους με προβλήματα ακοής που πάνε σε αυτό το σχολείο και λένε ότι είναι καλό. Έχουν πολλή υποστήριξη και δεν τους κάνουν bullying”, είπε ο Hernandez για το καινούριο του σχολείο.

Το σχολείο ερευνά την περίπτωση, αλλά ο Hernandez και η μητέρα του πιστεύουν ότι η κοινοποίηση της ιστορίας τους είναι ο μόνος τρόπος να αποτρέψουν να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. “Σήμερα ήταν το παιδί μου – αύριο θα είναι το παιδί κάποιου άλλου”, είπε η μητέρα του.

 

fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika