Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

‘Είμαι ΑΜΕΑ. Είχα σχέση με την κοπέλα’, φώναξε ο φερόμενος βιαστής της 20χρονης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον 52χρονο, που κατηγορείται για βιασμό 20χρονης φοιτήτριας. Αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι είχε σχέση με την νεαρή γυναίκα. “Αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εκεί” είπε χαρακτηριστικά. Κανένα έγγραφο δεν πιστοποιεί την αναπηρία του

Σοκάρουν τα όσα αναφέρει ο 52χρονος που βρίσκεται ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης για το βιασμό φοιτήτριας στη Δάφνη. Προσπαθώντας να δικαιολογήσει το ότι η νεαρή κοπέλα ήταν δεμένη, υποστήριξε ότι “αυτό ήταν το φετίχ της”.

Παράλληλα, ανέφερε ότι η κοπέλα “ήταν με τη θέληση της” στο σπίτι του και σε ερώτηση γιατί έκλαιγε και υπέφερε το κορίτσι, απάντησε: “Εγώ ρε παιδιά τυφλός είμαι. Αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εκεί.” Αξίζει να σημειωθεί όμως, ότι πληροφορίες αναφέρουν πως προς το παρόν δεν υπάρχει έγγραφο στη δικογραφία που να πιστοποιεί την αναπηρία του, χωρίς βέβαια να αποκλείεται να διαβιβαστεί.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

– Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα)

– Βιασμός κατ εξακολούθηση (κακούργημα)

– Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα)

– Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ εξακολούθηση (πλημμέλημα)

Οδηγήθηκε για να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.

Προσερχόμενος στον εισαγγελέα, φώναξε στις κάμερες. “Είμαι ΑΜΕΑ, είχα σχέση με την κοπέλα”.

To χρονικό του τρόμου

Η άτυχη φοιτήτρια από την επαρχία που ζούσε στου Ζωγράφου, για να βγάλει κάποια έξοδά της ανταποκρίθηκε σε αγγελία εφημερίδας ως οικιακή βοηθός, που είχε αναρτήσει ο δράστης μέσω του προγράμματος παροχής βοήθειας στο σπίτι του Δήμου Δάφνης.

Ο 52χρονος την προσέλαβε το τελευταίο περίπου μήνα καθώς φέρεται να πάσχει από μερική τύφλωση, στον οποίο είχε προλάβει να πάει μόλις 3-4 φορές για να του καθαρίσει το σπίτι και να πλύνει τα πιάτα. Προχθές βράδυ η κοπέλα πήγε πάλι στο σπίτι του και μάλιστα έπρεπε να πληρωθεί 25 ευρώ για κάθε επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει και υποτίθεται ότι θα της τα έδινε εκείνο το βράδυ.

Ο δράστης ακινητοποίησε την κοπέλα με ένα πανί που ήταν ποτισμένο πιθανόν με αιθέρα, την οδήγησε στο κρεβάτι όπου και την έδεσε και την βίαζε και ασελγούσε σε βάρος της με ερωτικά βοηθήματα μέχρι το πρωί της επομένης!

Μάλιστα, ο 52χρονος φόρεσε γυαλιά που είχαν προσαρμοσμένη μικροκάμερα και άνοιξε και την κάμερα του υπολογιστή του, καταγράφοντας σε βίντεο τις απίστευτες και ανείπωτες φρικαλεότητες του.

Στο μεταξύ, οι γονείς της κοπέλας που είχαν ανησυχήσει γιατί μιλούσε συνέχεια μαζί τους και δεν την έβρισκαν από προχθές το βράδυ, ενώ γνώριζαν για την επιλογή της κόρης τους να κάνει μερικά μεροκάματα σε ένα σπίτι στην Δάφνη και είχαν διαφωνήσει γι αυτό, ανησύχησαν και ήρθαν αμέσως χθες το πρωί στην Αθήνα για να την βρουν.

Άλλωστε, όπως και οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν αργότερα, η κοπέλα έχει μία πολύ σοβαρή προσωπικότητα, έχει άριστη σχέση με την οικογένειά της, είναι εξαιρετικών αρχών και παιδί μίας δεμένης οικογένειας από την επαρχία με ό,τι οικονομικές στερήσεις είχαν αλλά άφθονη αγάπη μέσα στο σπίτι της και αποκλείεται να είχε εξαφανιστεί και να έβαζε σε αγωνία τους γονείς τους αν δεν της είχε πράγματι συμβεί κάτι κακό.

news247.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

M M

Έρχεται το «καλάθι του νονού»: Τι προϊόντα θα περιέχει και ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι αυτό το Πάσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Προειδοποίηση από σεισμολόγους: «Αυτό το ρήγμα μπορεί να φέρει μεγάλο σεισμό, θα είναι 7 με 8,2 Ρίχτερ» – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea