Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Έχω περάσει καρκίνο, παράλυση, έχω χάσει όλη μου την οικογένεια…»

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
«Τον αδελφό μου που πέθανε σχεδόν 50 χρονών, τη μαμά μου, που ούτε 50 δεν ήταν, από καρκίνο, τον μπαμπά μου που “έχασα” από καρδιά…».

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Έχετε περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή σας, ποια ήταν η μεγαλύτερη και ποιο καθοριστική;

Έχω περάσει καρκίνο, παράλυση, έχω χάσει το σύμπαν, όλη μου την οικογένεια, αλλά το πιο δύσκολο κομμάτι είναι αυτό που περνάω τώρα, γιατί δεν μπορώ να το ελέγξω. Ότι μπορούσα να ελέγξω, ακόμα και από θέση συναισθημάτων, όπως το να “χάσω” τη μάνα μου ή που έπαθα την παράλυση, το πάλεψα και ξαναχόρεψα, μπορούσα να το πολεμήσω, να προχωρήσω και να μην “κουβαλάω” μαζί μου τον Φρέντυ, τον Σειληνό, τον αδελφό μου τον Χρήστο, που πέθανε σχεδόν 50 χρονών, τη μαμά μου, που ούτε 50 δεν ήταν, από καρκίνο, τον μπαμπά μου που “έχασα” από καρδιά… Όλη μου την οικογένεια.

Ποιος είναι δίπλα σας τώρα;

Έχω σύντροφο 10 χρόνια, είναι αρχιτέκτονας, ο Δημήτρης, μένουμε μαζί, έχει ωραία αισθήματα, επίπεδο, αγαπούσε πολύ τον Φρέντυ και είμαι καλά. Με συντροφεύει, αλλά δεν μπορεί να βοηθήσει τόσο όσο χρειάζεται. Είμαι σε πολύ δεινή θέση.

Μαρία Ιωαννίδου

 

zappit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou