Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ

Έχετε Ιγμορίτιδα; Ξεβουλώστε άμεσα τη Μύτη σας και Αναπνεύστε ελεύθερα με ΑΥΤΟ το έξυπνο Κόλπο!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Έχετε Ιγμορίτιδα; Ξεβουλώστε άμεσα τη Μύτη σας και Αναπνεύστε ελεύθερα με ΑΥΤΟ το έξυπνο Κόλπο!!!

Σε κανέναν δεν αρέσει να έχει βουλωμένη μύτη και να δυσκολεύετε να αναπνεύσει. Το να προσπαθεί κανείς να αναπνεύσει από το στόμα, είναι κάτι πολύ δύσκολο και κουραστικό. Η δυσάρεστη αποπνικτική αίσθηση, μπορεί ακόμη να οδηγήσει και σε άλλα προβλήματα υγείας.

Η αναπνοή γίνεται πολύ δύσκολη, τα χείλη γίνονται ξηρά και σκάνε, ενώ η πίεση που νιώθει κανείς στο κεφάλι του, μπορεί να οδηγήσει σε πονοκεφάλους, πόνους στα αυτιά και άλλους πόνους.

Οι περισσότεροι σε τέτοιες περιπτώσεις, απλά φυσάν τη μύτη τους με ένα χαρτομάντιλο, αλλά τις περισσότερες φορές αυτό φαίνεται εντελώς μάταιο. Άλλοι ρουφάνε τη μύτη τους, όμως τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Για αυτό το λόγο, πολλοί άνθρωποι καταλήγουν να αγοράζουν ακριβά ρινικά σπρέι και άλλα είδη αποσυμφορητικών. Ωστόσο, αυτά δεν λειτουργούν πάντα και δεν είναι και για όλους.

Αντί να κάθεστε να υποφέρετε από τη ρινική συμφόρηση και να δοκιμάζετε ένα σωρό αναποτελεσματικά σπρέι, είναι καλύτερο να καταφύγετε σε εναλλακτικές, φυσικές μεθόδους. Μεθόδους που είναι απολύτως ασφαλείς και δεν κοστίζουν τίποτα.

1. Πάτημα γλώσσας και άγγιγμα φρυδιών

Πιέστε τη γλώσσα σας προς τα πάνω και κρατήστε την έτσι για λίγα δευτερόλεπτα. Αμέσως μετά πατήστε με το δάχτυλό σας, το σημείο του μετώπου σας που βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα στα φρύδια. Πατάτε και αφήνετε αυτό το σημείο, για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα ή και περισσότερο. Η συμφόρηση στο κεφάλι σας θα αρχίσει να καθαρίζει και θα αρχίσετε να αναπνέετε και πάλι κανονικά.

2. Κρατήστε την αναπνοή σας

Αυτό είναι το πιο απλό τέχνασμα που μπορείτε να κάνετε για να καθαρίσει η μύτη σας. Γείρετε το κεφάλι σας προς τα πίσω, πιέστε τη μύτη για να κλείσει και στη συνέχεια κρατήστε την αναπνοή σας για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μπορείτε. Όταν θελήσετε οπωσδήποτε να πάρετε ανάσα, εκπνεύστε και στη συνέχεια εισπνεύστε από τη μύτη σας. Αυτό θα καθαρίσει τις ρινικές διόδους που είχαν φράξει!

Αυτές λοιπόν είναι οι πιο εύκολες τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη ρινική συμφόρηση. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί

Sun-gazing,http://fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αθώα συνήθεια το βράδυ που αυξάνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου

Efi Nika

Πότε ξεκινά η τρίτη ηλικία; Τι δείχνει νέα μελέτη για την αντίληψη του κόσμου

Efi Nika

Να αγαπάτε τους ανθρώπους που δεν μπαίνουν σε καλούπια…

Efi Nika