Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Έχασαν την 4χρονη Κορούλα τους στο Φονικό Τσουνάμι. 10 Χρόνια αργότερα όμως, την βλέπουν ξαφνικά μπροστά τους!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία από το διαβόητο τσουνάμι που κατέστρεψε ένα τεράστιο μέρος της Ινδονησίας και της Ταϊλάνδης τον Δεκέμβριο του 2004, σκοτώνοντας περισσότερους από 230.000 ανθρώπους και τραυματίζοντας αμέτρητους άλλους. Οι εικόνες ευαισθητοποίησαν ολόκληρο τον κόσμο, φέρνοντας βοήθεια και εθελοντές στις πληγείσες περιοχές.

Μεταξύ των θυμάτων ήταν ένα μικρό κορίτσι που ονομάζεται Raudhatul Jannah. Αυτή και ο αδελφός της Arif Pratama Rangkuti χωρίστηκαν από την οικογένειά τους και χτυπήθηκαν από τα βίαια κύματα. Οι γονείς τους καταστράφηκαν. Είχαν χάσει και τα δύο παιδιά τους.

 

2

Για περισσότερο από ένα μήνα έψαχναν συνεχώς για τα δύο παιδιά τους, τοποθετώντας ειδοποιήσεις παντού και σκάβοντας μέσα στα ερείπια, αλλά μάταια. Και οι δύο φαινόταν να έχουν χαθεί.

Ή έτσι νόμιζαν.

Στη συνέχεια, στα μέσα του 2014, μια δεκαετία αργότερα, ένας συγγενής είδε ένα κορίτσι στο δρόμο που έμοιαζε ακριβώς όπως η Raudhatul. Δεν μπορούσε να το πιστέψει και πήγε να ρωτήσει. Στην πραγματικότητα, το κορίτσι είχε ξεβραστεί σε ένα κοντινό νησί μετά το τσουνάμι και την ανακάλυψε ένας ψαράς και η μητέρα του κατέληξε να μεγαλώνει το παιδί. Η τώρα 14 ετών κοπέλα θυμάται ακόμα ότι έχει απομακρυνθεί από την οικογένειά της και ότι βρέθηκε σε μια παράξενη παραλία. Επιτέλους τα κομμάτια της ιστορίας της επρόκειτο να συνδεθούν.

4

Όταν οι γονείς της ήρθαν να την πάρουν, ήξεραν ότι ήταν σίγουρα η κόρη τους. Δεν μπορούσαν να σταματήσουν τα δάκρυα τους όταν τελικά την κράτησαν ξανά στην αγκαλιά τους, ασφαλή και υγιή.

5

Τι δώρο, μετά από μια τέτοια τραγωδία. Τώρα η Raudhatul ζει με τους γονείς της ξανά, οι οποίοι ελπίζουν ότι η επιβίωσή της είναι ένα σημάδι ότι και ο αδελφός της θα μπορούσε να είναι ακόμα ζωντανός.

 

Hefty,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika