Newsitamea.gr
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δράση για την προστασία από τον Καρκίνο του Στήθους απο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, SEPHORA ΚΑΙ MAKE UP FOR EVER

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, η  SEPHORA και η MAKE UP FOR EVER σε προσκαλούν, να γίνεις  όχι μόνο η γυναίκα της ημέρας αλλά η γυναίκα κάθε ημέρας, συμμετέχοντας στην εκδήλωση ΄΄ Be the Woman of the Day ΄΄ και προλαμβάνοντας τονΚαρκίνο του Στήθους!

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, που γιορτάζεται παγκοσμίως στις 8 Μαρτίου, οι σπουδαστές του Beauty &Fashion Department του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, θα βρίσκονται στα καταστήματα Sephora στο The Mall Athens ( Ανδρέα Παπανδρέου 35) και στο Mediterranean Cosmos (11ο χλμ. οδού Θες/νικης – Μουδανιών) και θα παρέχουν ξεχωριστάmakeup με προϊόντα της Make Up For Ever!

Από τη Δευτέρα 6 Μαρτίου μέχρι και την  Παρασκευή 10 Μαρτίου και ώρες 12:00 μ.μ – 20:00 μ.μ. και το Σάββατο 11 Μαρτίου και ώρες 11:00 π.μ. – 17:00 μ.μ.  , με κάθε makeup που θα πραγματοποιείται, θα υποστηρίζεται το έργο τηςΜ.Κ.Ο. ΄΄ Στόχος – Πρόληψη ΄΄, αφού όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για την ενίσχυσή της.

Επιπλέον, οι επισκέπτες καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε Διαγωνισμό, διεκδικώντας πλούσια δώρα από τη Make Up For Ever, δυο μονοετείς υποτροφίες σπουδών και μια υποτροφία σπουδών πλήρους φοίτησης  από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Για όσους μένουν προς τη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης, σας περιμένουμε την Τετάρτη 12.00 – 20.00 στα Sephoraτου One Salonica Outlet Mall (Γιαννιτσών 61 και Κωλέττη 34) . Εκεί, οι σπουδαστές του Beauty & Fashion Department του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, θα φροντίσουν να σας κάνουν να λάμπετε με προϊόντα Made In Sephora ενώ οι Make Up Artists του καταστήματος θα σας μάθουν τα πάντα γύρω από το μακιγιάζ των celebrities, τον σχηματισμό των τέλειων φρυδιών, τις τάσεις του μακιγιάζ για την άνοιξη  και τη σωστή χρήση και εφαρμογή των πινέλων. Γιορτή της γυναίκας. Γιορτή της Γυναίκας χωρίς δώρα, δε γίνεται. Γι’ αυτό ανακαλύψτε τις εκπλήξεις που σας έχουμε ετοιμάσει στο event.

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ημερίδα «Γυναίκα-Μητέρα, Αναπηρία & Αθλητισμός»

newsitamea

Με επιτυχία το Αποκριάτικο Γλέντι της ΕΕΑΣΚΠ 2020

newsitamea

Το ΔΥΟ Forum έρχεται στο Ζάππειο γεμάτο καινοτομίες

newsitamea