Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Δολοφονία Θώμης Κουμπούρα: Προφυλακίζεται ο 39χρονος – “Μου ζήτησε να χωρίσουμε”

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

– Φέρεται να είπε ότι το βράδυ της δολοφονίας η Θώμη του ζήτησε να χωρίσουν
– Η γυναίκα θα αναλάμβανε τα καθήκοντα που είχε εκείνος στον πολιτικό φορέα του Αρτέμη Σώρα
– Εξακολουθούσε να λέει ασυναρτησίες ενώ δε θυμάται βασικά σημεία του εγκλήματος
– Ο δικηγόρος του ζήτησε να εξετάσει από γιατρό ο 39χρονος

Μετά την τρίωρη απολογία του στον ανακριτή, ο 39χρονος που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα με 15 μαχαιριές, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με την εκπομπή TATIANA live, στην απολογία του είπε ότι με την 45χρονη παιδοψυχίατρο είχαν ερωτικο δεσμό και εκείνο το βράδυ η γυναίκα του ζήτησε να χωρίσουν. Στην απόφασή της αυτή, συντέλεσε και το γεγονός ότι ο 39χρονος φέρεται να την πίεζε να κάνουν παιδί…

Εκτός από το τέλος στη σχέση τους, η γυναίκα φαίνεται πως ήθελε να βάλει τέλος και στην κοινή πολιτική πορεία τους. Ασχολούνταν και οι δύο με τον πολιτικό φορέα του Αρτέμη Σώρρα. Όμως, ο 39χρονος “καθαιρέθηκε” και τα καθήκοντά του θα αναλάμβανε… η 45χρονη σύμφωνα με πληροφορίες!

Σύμφωνα με την εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, ο 39χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι το έγκλημα έγινε γύρω στις έξι το πρωί.

Ο δικηγορος κατέθεσε αίτημα για ιατρική εξέταση, αφού ο κατηγορούμενος έλεγε πάλι ασυνάρτητα πράγματα ενώ δε θυμάται βασικά στοιχεία του εγκλήματος.

Τον “πέρασαν” από την πίσω πόρτα στα δικαστήρια

Οι αστυνομικοί αποφάσισαν την τελευταία στιγμή να τον περάσουν από μια πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου και να τον οδηγήσουν κατευθείαν στο γραφείο του ανακριτή, αποφεύγοντας έτσι τις κάμερες.

Και αυτή τη φορά ο 39χρονος δεν έβγαλε κουβέντα. Ο δικηγόρος του ενημέρωσε ότι σήμερα η απολογία θα γινόταν κανονικά σε ανακριτή και εισαγγελέα, ωστόσο τόνισε ότι ο εντολέας του βρισκόταν σε σύγχυση και ότι είχε πρόβλημα επικοινωνίας μαζί του. Δείτε το βίντεο της προσαγωγής του στα δικαστήρια Λαμίας:

Τι λέει ο δικηγόρος του

“Ομολόγησε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Αρνήθηκε αρχικά όλες τις κατηγορίες και στη συνέχεια ομολόγησε… Διευκρίνησε τα αίτια που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια αυτή πράξη. Μίλησε για την ερωτική απογοήτευση, για την αποπομπή του από τον φορέα και όλα τα ζητήματα που αφορούσαν την ερωτική του σχέση με την παιδοψυχίατρο… Από τα στοιχεία της δικογραφίας δε μου μένει αμφιβολία ότι και η οικογένειά της γνώριζε την ερωτική σχέση που είχε (το θύμα) με τον εντολέα μου….” είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του, στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live.

Πηγή: ΤΑΤΙΑΝΑ live, LamiaReport , newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika

Με τα όχι χτίζονται οι ζωές…

Efi Nika

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika