Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δύναμη Ψυχής: Η Συγκλονιστική Ιστορία της Κοπέλας που έχασε το Πόδι της από Καρκίνο αλλά ΠΟΤΕ δεν παράτησε τον Χορό!!!-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Όταν η Gabi Shull από το Μissouri ήταν μόλις 9 ετών, αναγκάστηκε να ακρωτηριάσει το πόδι της λόγω μίας ασθένειας που είναι σαν καρκίνος στα κόκαλα και μόλυνε το γόνατό της. Αλλά όπως βλέπετε, αυτό δεν την σταμάτησε από το να κυνηγήσει το όνειρό της και να γίνει μπαλαρίνα!

3

Ο καρκίνος βρέθηκε όταν έκανε ακτινογραφία στο γόνατο επειδή είχε τραυματιστεί στο παγοδρόμιο. Της είπαν πως δεν θα μπορούσε να χορέψει ξανά αλλά η πλέον 15χρονη δεν μπορεί να σταματήσει να κινείται χάρη στην επαναστατική επέμβαση που της άλλαξε τη ζωή.

4

Οι χειρούργοι κόλλησαν ξανά το πόδι της στο κομμάτι που αφαίρεσαν με 180 μοίρες γωνία έτσι ώστε να μπορεί να μπει το προσθετικό μέλος με τρόπο που να μπορεί να συνεχίσει το χορό. Και αυτό ακριβώς κάνει! Κάνει μαθήματα μπαλέτου,hip-hop, tap, jazz, σύγχρονου και λυρικού χορού.

Αποτελεί πραγματικά μία αστείρευτη πηγή έμπνευσης!

5

Τίποτα δεν κατάφερε να την σταματήσει από το να ακολουθήσει το όνειρό της!

6

7

Δεν θα γινόταν να είναι πιο φοβερή!

8

Δείτε αναλυτικά την ιστορία της στα βίντεο που ακολουθεί:

 

 

boredpanda.com,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μήνας ευαισθητοποίησης απώλειας άκρων ο Απρίλιος, σε αύξηση οι ακρωτηριασμοί.

Βογιατζής Ηλίας

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λουκία Κασαμάκη: Η 11χρονη εκ γενετής τυφλή που δίνει μαθήματα ζωής – ΦΩΤΟ

Efi Nika