Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ

Διαπυητική Ιδρωταδενίτιδα: Μήπως την γνωρίζεις;

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η Διαπυητική Ιδρωταδενίτιδα αποτελεί μία δερματική νόσο που προσβάλλει κυρίως γυναίκες με τη μορφή επώδυνων αποστημάτων (σπυράκια) σε περιοχές του δέρματος με ιδρωτοποιούς αδένες, συνήθως στις μασχάλες.

Τα συμπτώματα παραπέμπουν σε άλλες δερματολογικές σταφυλοκοκκικές λοιμώξεις του δέρματος, με αποτέλεσμα η διάγνωση να καθυστερεί αρκετά χρόνια και να επιβαρύνεται η υγεία του ασθενούς.

Τα επώδυνα σπυράκια πουχαρακτηρίζουν την ασθένεια ενδέχεται να εκκρίνουν πύον με δυσάρεστη οσμή ή και να σχηματίσουν ουλές που την καθιστούν ιδιαίτερα δυσάρεστη.Τα συμπτώματα της Διαπυητικής Ιδρωταδενίτιδας επηρεάζουν συχνά την κοινωνική, προσωπική και επαγγελματική ζωή των ασθενών,καθώςκαι την ποιότητα της ζωής τους.

Γι’ αυτούς τους λόγους η AbbVie, με την αιγίδα της ΕΔΑΕ,ξεκίνησε μία εκστρατεία ενημέρωσης για τη νόσο αυτή,τονίζοντας τη σημασία της έγκαιρης επίσκεψης σεδερματολόγο. Συγκεκριμένα, σκοπός της ενημερωτικής καμπάνιας είναι να παροτρύνει τους ασθενείς να συνεχίσουν να ασκούν τις καθημερινές δραστηριότητες που τους δίνουν χαρά και περιλαμβάνει τη χρήση ψηφιακών μέσων. Ταυτόχρονα, δημιουργήθηκε βίντεο που στοχεύει στην αφύπνιση των ασθενών, δεδομένου ότι, πλέον, υπάρχει δυνατότητα αντιμετώπισης. Πρόκειται για εγκεκριμένηθεραπεία πουοδηγεί σε γρήγορη ύφεση των συμπτωμάτων και σημαντική μείωση του πόνου, βελτιώνοντας αισθητά την ποιότητα ζωής των ασθενών.

Μην το προσπεράσεις- Μην ζεις με τον πόνο-Υπάρχει λύση!

Επισκέψου το hsonline.gr της AbbVie και συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο, ώστε να δημιουργήσεις ένα προσωπικό οδηγό συζήτησης και να ενημερωθείς!

Διαπυητική Ιδρωταδενίτιδα: Μήπως την γνωρίζεις;

ΠΗΓΗ: www.onmed.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 τρόποι που καταστρέφετε σοβαρά τα νεφρά σας

Γιώργος Newsitamea

Όταν λέμε «όχι» αλλά πεθαίνουμε για το «ναι»

Efi Nika

Θέλεις να έχεις για πολλά χρόνια γερή καρδιά; Υιοθέτησε τις 3 απλές αλλαγές

Γιώργος Newsitamea