Newsitamea.gr
AMEA news SPORT AMEA ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ημερίδα με τίτλο “Βελτίωση της Προσβασιμότητας στην Καλαμάτα”

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μια δράση που συνδιοργανώνει το Α.Σ Ατόμων με Αναπηρία Μεσσηνίας ΔιαφοροΖΩ για την βελτίωση της προσβασιμότητας στην πόλη μας. Γνωρίζουμε ότι το σαιτ σας είναι το μοναδικό στην χώρα μας που προωθεί με συνέπεια και φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν την αναπηρία.

Ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων σε συνεργασία με το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) Καλαμάτας και τον Αθλητικό Σύλλογο ΑμεΑ «ΔιαφοροΖΩ» διοργανώνουν ημερίδα υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας με τίτλο «Βελτίωση της Προσβασιμότητας στην Καλαμάτα».

Τη διοργάνωση και το συντονισμό της ημερίδας επιμελείται ο Παναγιώτης Παπαντωνίου, Διδάκτωρ Πολιτικός ΕΜΠ, Συγκοινωνιολόγος, Ειδικός Γραμματέας ΣΕΣ.

Η ημερίδα υποστηρίζεται από το Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Μεσσηνίας, το περιφερειακό τμήμα Μεσσηνίας του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και το Κέντρο Αποκατάστασης “Διάπλαση”.

Στόχος της ημερίδας είναι η αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης και η ανάδειξη λύσεων για τη βελτίωση της προσβασιμότητας στην Καλαμάτα.

Το πρόγραμμα της ημέρας θα έχει δύο ενότητες, με σημαντικές εισηγήσεις και τοποθετήσεις όπως παρουσιάζεται στο πρόγραμμα.

KalMob-Programme

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea

Σύνδρομο Down: Ποιοι είναι οι τρεις τύποι του; – Πώς ανιχνεύεται

Penni Syggrou