Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

“Δεν μου αρέσει όπως μου συμπεριφέρονται εξαιτίας του χρώματός μου”- Βίντεο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

«Δεν μου αρέσει όπως μου συμπεριφέρονται εξαιτίας του χρώματός μου» (βίντεο)

Αυτό το κορίτσι σίγουρα θα καταφέρει να σας συγκινήσει να να φέρει δάκρυα στα μάτια σας όπως έκανε και με εμάς.

Η εννέα ετών Zianna Oliphant, παρακάλεσε να σέβονται την κοινότητά της στη Νότια Καρολίνα, μετά από έναν ακόμη θάνατο Αφροαμερικανού άνδρα από τα πυρά αστυνομικών.

«Είναι ντροπή οι πατεράδες μας και τα αδέρφια μας να σκοτώνονται και να μην μπορούμε να τους δούμε ποτέ ξανά…», είπε το κορίτσι ενώπιον του δικαστηρίου και συνέχισε, «Είναι ντροπή το ότι πρέπει να πάμε στο νεκροταφείο και να τους θάψουμε. Χρειαζόμαστε τους πατεράδες μας και τα αδέρφια μας στο πλευρό μας!».

«Νιώθω ότι μας συμπεριφέρονται διαφορετικά από τους άλλους ανθρώπους. Δεν μου αρέσει το πως μας συμπεριφέρονται. Το “εξαιτίας του χρώματός μας” δεν σημαίνει τίποτε για εμένα», είπε στην ομιλία της, κλαίγοντας με αναφιλητά, καταφέροντας να συγκινήσει ολόκληρο τον κόσμο του διαδικτύου και να γίνει viral μέσα σε μόνο λίγες ώρες.

«Είμαστε μαύροι άνθρωποι και δεν θα έπρεπε να νιώθουμε άσχημα για αυτό. Δεν θα έπρεπε να διαμαρτυρόμαστε επειδή όλοι οι άλλοι μας συμπεριφέρονται λάθος. Το κάνουμε γιατί πρέπει να το κάνουμε… γιατί έχουμε και εμείς δικαιώματα!».

Ο πατέρας της μικρής, σκοτώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Τον πυροβόλησαν αστυνομικοί.

www.mothersblog.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika