Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δείτε ΤΙ θα συμβεί στον Οργανισμό μας αν Πίνουμε μια Μπύρα κάθε μέρα, για έναν μήνα. Δεν είχαμε Ιδέα!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Δείτε ΤΙ θα συμβεί στον Οργανισμό μας αν Πίνουμε μια Μπύρα κάθε μέρα, για έναν μήνα. Δεν είχαμε Ιδέα.

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από παραδείγματα ανθρώπων που μεταμορφώνονται, πέρα ​​από κάθε αναγνώριση, αφήνοντας τις κακές συνήθειες τους στο παρελθόν.

Αλλά τι θα συμβεί αν το κάνετε το αντίθετο; Πώς θα είναι η υγεία και η εμφάνιση μας, αν αποφασίσουμε να κάνουμε κάτι επιβλαβές;

Αποφασίσαμε να πειραματιστούμε και να δούμε τι θα συμβεί αν πίνουμε συχνά ένα ποτήρι μπύρας κατά τη διάρκεια του μήνα.

Πρέπει να πω ότι δεν έχω πολλές κακές συνήθειες. Πάω συχνά για τρέξιμο τα πρωινά, και πίνω μόνο στις διακοπές. Πριν από την έναρξη του πειράματος, πήγα στο γιατρό για να ελέγξω την υγεία μου και να βεβαιωθώ ότι όλα είναι εντάξει.

Σύμφωνα με το πείραμα, αποφάσισα να πίνω 500 ml μπύρας 5-6 φορές εβδομαδιαίως, και να δω στο τέλος του μήνα πώς θα επηρεάσει την υγεία μου. Η πρώτη μέρα πήγε όπως αναμενόταν, χαρούμενα, η διάθεση μου βελτιώθηκε σημαντικά.

2

Η πρώτη εβδομάδα. Μετά από μερικές ημέρες από την έναρξη του πειράματος, είχα συχνά πονοκέφαλο, αν και στο παρελθόν δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα. Προσπάθησα να βγάζω φωτογραφίες κάθε μέρα για να καταγράψω τα αποτελέσματα. Συγκρίνοντας τις φωτογραφίες, παρατήρησα ότι το πρόσωπο μου ήταν ελαφρώς πρησμένο και υπήρχαν μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια του.

3

Η δεύτερη εβδομάδα. Ο ύπνος έγινε πολύ πιο δύσκολος. Χρειαζόμουν τουλάχιστον 40 λεπτά για να αποκοιμηθώ. Και το το πρωί συνεχώς έβαζα στην αναβολή το ξυπνητήρι και άρχισα να αργώ στη δουλειά. Για να ξυπνήσω και να ξεκινήσω τη μέρα μου, χρειαζόμουν περίπου μία ώρα και ένα δυνατό φλιτζάνι καφέ.

4

Η τρίτη εβδομάδα. Οι συνάδελφοι μου δήλωσαν ότι έγινα οξύθυμος. Συχνά, έπιανα τον εαυτό μου κοιτάζοντας την οθόνη, να αδυνατώ να συγκεντρωθώ. Πριν, μπορούσα να κάτσω και να εργαστώ για περίπου 4 ώρες χωρίς διάλειμμα, και δεν ένιωθα κουρασμένος. Τώρα, κάθε ώρα η συγκέντρωσή μου ήταν αδύνατη. Συχνά άρχισα να ρίχνω ματιές στο ρολόι και να περιμένω να περάσει η ώρα.

5

Η τέταρτη εβδομάδα. Συχνά τα πρωινά πήγαινα για τρέξιμο το πρωί και προσπάθησα να μην εγκαταλείψω αυτή τη συνήθεια. Ωστόσο, τώρα έπρεπε να καταβάλλω προσπάθειες απλά για να ετοιμαστώ και να φύγω από το σπίτι. Προηγουμένως, ακόμα και σε κακές καιρικές συνθήκες, έτρεχα τουλάχιστον 12 km και τώρα αυτή η απόσταση μειώθηκε κατά το ήμισυ. Στο τέλος του μήνα, αποδείχθηκε ότι πήγα για τρέξιμο μόλις 5 φορές, αν και νωρίτερα ήταν 10-14 φορές.

6

Πάνω απ “όλα, έμεινα έκπληκτος από την ραγδαία αύξηση του σωματικού βάρους. Παρά το γεγονός ότι συνεχίζω να ασχολούμαι με τον αθλητισμό, η κοιλιά έγινε εμφανής στο τέλος του μήνα.

Για να μάθω πόση ζημιά προκλήθηκε στο σώμα, και για να βρω όλες τις επιπτώσεις, αποφάσισα να πάω στο γιατρό. Αποδείχθηκε ότι εμφανίστηκε δυσκολία στην αναπνοή, και το πρόσωπό μου φαινόταν πρησμένο. Η κοιλιά έκανε την εμφάνισή της εξαιτίας της επιβάρυνσης του ενδοκρινικού συστήματος, και η αϋπνία εξαιτίας των προβλημάτων με τα νεφρά.

Τι έμαθα από το πείραμα

  • Άρχισα να βλέπω χειρότερα. Μόλις μέσα σε μια εβδομάδα εμφανίστηκαν σακούλες και μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια. Το πρόσωπο έγινε χλωμό και πρησμένο. Η κοιλιά άρχισε να κάνει την εμφάνισή της.
  • Η ποιότητα του ύπνου χειροτέρεψε. Το να αποκοιμηθώ και να ξυπνήσω μερικές φορές ήταν δύσκολο. Έχοντας μείνει στο κρεβάτι, ακόμη και στις 9:00 π.μ., ακόμα ένιωθα κουρασμένος.
  • Η δουλειά έγινε πιο δύσκολη. Λόγω των διαταραχών του ύπνου παρουσιάστηκε ευερεθιστότητα. Έγινε πιο δύσκολο να συγκεντρωθώ, και δεν είχα δυνάμεις να συνεχίσω.
  • Εμφανίστηκαν προβλήματα υγείας. Η αντοχή μου μειώθηκε. Λόγω προβλημάτων με τα αιμοφόρα αγγεία εμφανίστηκε δύσπνοια και αίσθημα παλμών της καρδιάς. Λόγω της κακής ποιότητας ύπνου κατά τη διάρκεια της ημέρας συχνά είχα πονοκέφαλο.

Όλη μου τη ζωή λανθασμένα πίστευα ότι ένα ποτήρι μπύρας δε βλάπτει το βράδυ. Φυσικά, κάθε άτομο θα έχει τη δική του αντίδραση σε ένα τέτοιο πείραμα, αλλά τώρα ξέρω σίγουρα ότι δεν κάνει για μένα. Τώρα με περιμένει για μεγάλο χρονικό προπόνηση στο γυμναστήριο και υγιεινή διατροφή, και το μπαρ θα παραμείνει κλειστό για μένα, τουλάχιστον για δύο μήνες.

 

 

Adme,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα αντιφλεγμονώδη μπαχαρικά που δεν πρέπει να λείπουν από τη διατροφή σου

Efi Nika

Πότε να ΜΗΝ τρως κουρκουμά … 5 παρενέργειες που όλοι πρέπει να γνωρίζουν

Γιώργος Newsitamea

Θα καλλιεργούμε σόγια με γεύση χοιρινού και αρακά με γεύση μοσχάρι

newsitamea