Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Οι δεύτερες ευκαιρίες είναι γι’αυτούς που ξέρουν να παλεύουν!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Οι δεύτερες ευκαιρίες είναι γι’αυτούς που ξέρουν να παλεύουν.

Έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις. Εκεί που θεωρούσες εντελώς τελειωμένη μια κατάσταση. Και απαιτούν, διεκδικούν, θέλουν όσα δεν τόλμησαν για το μαζί την πρώτη φορά.

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι απόλυτοι σε όλα τους. Υπάρχουν όμως και αυτοί που έχουν τη δύναμη να τους αλλάξουν κάπως τη γνώμη με τον τρόπο, τη συμπεριφορά τους, την απόδειξη ότι στ΄αλήθεια έχουν αλλάξει όχι μόνο με λόγια πια αλλά με πράξεις.Όταν αποδείξεις ότι έχεις μετανιώσει για κάτι, όταν δεχτείς το λάθος σου και πραγματικά μάθεις μέσα από αυτό, τότε σίγουρα τα πράγματα αλλάζουν.

Καταρχήν αλλάζουν γιατί αισθάνεσαι πιο ώριμος.

Οι δεύτερες ευκαιρίες δεν ήταν ποτέ για τους δειλούς. Είναι για αυτούς που έχουν καταλάβει τι θέλουν και δεν επιδιώκουν να το χάσουν και πάλι. Είναι για αυτούς που παλεύουν. Που δίνουν την ευκαιρία όχι για να ικανοποιήσουν τα εγωιστικά τους θέλω, αλλά γιατί πραγματικά έπαθαν και έμαθαν.

Οι δεύτερες ευκαιρίες είναι για όλους. Φτάνει να υπάρχει πραγματική θέληση. Φτάνει να έχεις αλλάξει στάση ζωής, τρόπο σκέψης.

Δεν είναι ποτέ αργά για δεύτερες ευκαιρίες. Φτάνει να υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον. Φτάνει να δώσεις το χώρο στον άλλο να σου αποδείξει ότι δεν κατάφερε την πρώτη φορά…

Σε αυτές τις δεύτερες ευκαιρίες λοιπόν που αξίζουν γιατί μας κάνουν καλύτερους…

Της Μαρίνας Αβραάμ.

ΠΗΓΗ: www.dolce.com.cy , www.anapnoes.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπεραναλύεις τα πάντα; Τότε, χάνεις αυτές τις 4 χαρές στη ζωή

Efi Nika

Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου: 6 συμβουλές για να μην επηρεάζει τον ύπνο σου

Efi Nika

Άνοια: Το ασυνήθιστο σύμπτωμα στον λαιμό που θα μπορούσε να είναι σημάδι

Γιώργος Newsitamea