Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Χάστε 5 κιλά σε 7 ημέρες με τη δίαιτα του αγγουριού!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Χάστε 5 κιλά σε 7 ημέρες με τη δίαιτα του αγγουριού.

Ένα από τα πιο χρήσιμα δώρα της φύσης είναι το αγγούρι. Αυτό το λαχανικό είναι μια πραγματική αποθήκη βιταμινών. Έτσι, περιέχει ένα μεγάλο αριθμό φυτικών ινών που έχει μια θετική επίδραση στο σώμα.

Οι διαιτολόγοι, με τις χρήσιμες ιδιότητες του «πράσινου δώρου”, ανέπτυξαν μια διατροφή που βασίζεται στην κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αγγουριού.Για να χάσετε βάρος σε μια εβδομάδα έως 10 κιλά , δείτε πώς να το πετύχετε.

Τα αγγούρια είναι ένα εποχιακό προϊόν, και για να γίνει σωστά η δίαιτα η καλύτερη εποχή είναι το καλοκαίρι, από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο.

Εκείνη τη περίοδο, είναι που μπορείτε εύκολα να αγοράσετε βιολογικά λαχανικά που καλλιεργούνται σε κήπο χωρίς την προσθήκη χημικών ουσιών.Φυσικά, και κατά τη χειμερινή περίοδο μπορείτε να βρείτε τα αγγούρια σχεδόν σε κάθε σούπερ μάρκετ, αλλά οι ωφέλειες θα είναι μικρότερες.

Έτσι, εάν θέλετε να δοκιμάσετε μια διατροφή, όπως αυτή, πηγαίνετε στην αγορά ή σε κατάστημα για φρέσκα αγγούρια τραγανά.

Και χάστε βάρος που θα σας βοηθήσει στην υγεία σας!Η βασική αρχή της δίαιτας του αγγουριού είναι η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων νωπού αγγούριου. Τα αγγούρια είναι 95 τοις εκατό νερό, ενώ το υπόλοιπο 5 τοις εκατό είναι ίνες.

Ένα μέσο αγγούρι περιέχει περίπου 40 θερμίδες. Από την ημέρα που θα ξεκινήσετε να φάτε δύο κιλά λαχανικά, όπως αυτή που συνεπάγεται μια δίαιτα που θα πίνουν στην πραγματικότητα 1, 9 λίτρα νερού, και δεν θα αντιμετωπίσετε μια οξεία αίσθηση της πείνας.

Επιπλέον, οι ίνες είναι καλό ομαλοποιεί το γαστρεντερικό σωλήνα και αποκαθιστά τον μεταβολισμό του σώματος.

Η βασική αρχή της δίαιτας είναι η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων νωπού αγγούριού. Τα αγγούρια περιέχουν 95 τοις εκατό νερό, ενώ το υπόλοιπο 5 τοις εκατό είναι ίνες. Ένα μέσο αγγούρι περιέχει περίπου 40 θερμίδες. Όταν ξεκινήσετε τη δίαιτα και φάτε δύο κιλά λαχανικά στην πραγματικότητα θα είναι σαν να έχετε πιεί 1, 9 λίτρα νερό και δεν θα αντιμετωπίσετε την οξεία αίσθηση της πείνας.

Επιπλέον, οι ίνες είναι καλές γιατί ομαλοποιειούν το γαστρεντερικό σωλήνα και αποκαθιστούν τον μεταβολισμό του σώματος.Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές δίαιτας με το αγγούρι. Η διάρκειά τους κυμαίνεται από 3 έως 10 ημέρες, όχι περισσότερο. Οι διατροφολόγοι συνιστούν μια περίοδο 7 ημερών.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα είστε σε θέση όχι μόνο να χάσετε 5-6 κιλά, αλλά και να απελευθερώσετε το σώμα σας από τις τοξίνες. Αυτή η απώλεια βάρους δεν θα βλάψει το σώμα σας, επειδή τα αγγούρια περιέχουν μεγάλες ποσότητες βιταμινών, μεταλλικών αλάτων, κάλιο και ιώδιο.

Το μενού με την δίαιτα του αγγουριού έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε κατά τη διάρκεια της ημέρας να φάτε περίπου 1, 5 – 2, 5 κιλά αγγούρια. Μπορείτε απλά να μασάτε φρέσκα αγγούρια, να μαγειρέψτε μια σούπα ή σαλάτα αλλά αλατισμένα δεν συνιστώνται. Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε το αλάτι, τουλάχιστον να το φάτε σε μικρές ποσότητες.

Εκτός από τα αγγούρια, οι διατροφολόγοι προτείνουν να συμπεριληφθούν στην καθημερινή διατροφή και άλλα λαχανικά όπως: ραπανάκια, μαρούλια, καρότα, ντομάτες, σκόρδο και βότανα. Από το απλό σύνολο των προϊόντων, μπορείτε να κάνετε μία νόστιμη σούπα και σαλάτα με βιταμίνες! Δεν απαγορεύεται η χρήση των άπαχων κρεάτων: γαλοπούλα, άπαχο ψάρι και κοτόπουλο. Όπως επίσης σώς, καρυκεύματα, ελαιόλαδο, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γιαούρτι και ο χυμός λεμονιού. Για επιδόρπιο μπορείτε να φάτε εσπεριδοειδή και μήλα.

Το αλκοόλ και ο καφές κατά τη διάρκεια της δίαιτας είναι καλύτερα να τα αποφύγετε αλλά μπορείτε να πιείτε μεγάλες ποσότητες μεταλλικού νερού χωρίς ανθρακικό, καθώς και πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη.
Πώς να χάσετε βάρος αποτελεσματικά με Αγγούρια!!

Πώς να χάσετε βάρος, αν θέλετε να φάτε; Η βάση αυτής της διατροφής συνοδεύεται από μεγάλη κατανάλωση νερού και φυτικών ινών, επειδή είναι από αυτά τα συστατικα του αγγούριου. Το μενού είναι φτιαγμένο για 7 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορείτε να χάσετε 3 – 5 κιλά. Μενού ειδικά διαμορφωμένο. Τη 1 ημέρα τρώτε 3 – 4 φορές, 1, 5 – 2 κιλά αγγούρια.

Ημέρα 1 -Για πρωινό, τρώτε 1-2 φρέσκα αγγούρια. Το απόγευμα φτιάξτε 200 γρ σούπα λαχανικών (καρότα, ραπανάκια, αγγούρι). Στη συνέχεια, μπορείτε να φάτε 1 μήλο. Για σνακ – 1 πορτοκάλι. Για το δείπνο, φτιάξτε 150 γρ σαλάτα λαχανικών (αγγούρι, πράσινο μήλο, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά sour cream).

Ημέρα 2 -Το πρωί, τρώτε όχι περισσότερο από 1 αγγούρι και ένα κομμάτι ψωμί σίκαλης. Για μεσημεριανό γεύμα βράστε 50 γραμμάρια του βοείου κρέατος και ανακατέψτε 150 γρ σαλάτα (ραπανάκι, αγγούρι, ελαιόλαδο). Το απόγευμα μπορείτε να φάτε 1 μήλο. Για το δείπνο φτιάξτε 150 γρ σαλάτα λαχανικών (αγγούρι, λάχανο, καρότα, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά sour cream).

Ημέρα 3 -Το πρωινό σας θα συμπεριλαμβάνει 1 αυγό βραστό και 2 φρέσκα αγγούρια. Το μεσημέρι τρώτε 100 γρ βραστό ψάρι (άπαχο ποικιλίες), 100 γρ ρύζι, τουρσιά. Το απόγευμα – 1 φρέσκο αγγούρι. Για το δείπνο, τρώτε 200 γρ σαλάτα λαχανικών (αγγούρι, ραπανάκι, μαϊντανό, φυτικό έλαιο).

Ημέρα 4 Το πρωί τρώτε ένα αγγούρι και ένα κομμάτι ψωμί σίκαλης. Κατά το γεύμα, βράστε 100 γρ ρύζι και τρίψτε σκληρό τυρί (20 γραμμάρια). Το απόγευμα – 1 αχλάδι. Για το δείπνο, τρώτε 200 γρ σαλάτα λαχανικών (αγγούρι, καρότα, πράσινα, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά sour cream).

Ημέρα 5 -Για πρωινό, τρώτε δύο φρέσκα αγγούρια ή 1 μήλο. Το απόγευμα φτιάξτε 150 γρ σαλάτα λαχανικών (ραπανάκι, καρότο, λάχανο, αγγούρι, ελαιόλαδο). Επίσης, επιτρέπεται ένα πορτοκαλί. Μην φάτε το απόγευμα. Το βράδυ, τρώτε 200 γρ σαλάτα λαχανικών (αγγούρι, μαϊντανό, φυτικό έλαιο).

Ημέρα 6- Το πρωί, φάτε ένα κομμάτι ψωμί σίκαλης και 1 αγγούρι. Κατά το γεύμα, βράστε 200 γρ σούπα λαχανικών (καρότα, ραπανάκια, αγγούρι) και ένα αυγό. Το απόγευμα – 1 αχλάδι. Για το δείπνο τρώτε 150 γρ σαλάτα λαχανικών (αγγούρι, χόρτα, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά sour cream).

Ημέρα 7- Για πρωινό τρώτε 1 αυγό βραστό και 2 φρέσκα αγγούρια. Το απόγευμα 200 γρ σούπα λαχανικών (καρότα, ραπανάκια, αγγούρι). Επίσης, τρώτε ένα αγγούρι. Το βράδυ φτιάξτε 150 γρ σαλάτα λαχανικών (ραπανάκι, αγγούρι, ελαιόλαδο).

Συστάσεις

Εάν μετά από αυτή τη δίαιτα, στο τέλος της ημέρας, αισθάνεστε μια ισχυρή αίσθηση της πείνας, μπορείτε να φάτε 1-2 φρέσκα αγγούρια.

Αντενδείξεις

Αυτή η δίαιτα δεν συνιστάται για τα άτομα που πάσχουν από γαστρίτιδα και πεπτικό έλκος, δεδομένου ότι η χρήση των φρέσκων αγγουριών μπορεί να αυξήσουν την οξύτητα των γαστρικών υγρών. Πριν από τη κατανάλωση των προτεινόμενων τροφών του μενού, φροντίστε να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Γ.Δ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νεφροί: 5 συμβουλές για να τους προφυλάξετε – Τα σημάδια που μαρτυρούν πρόβλημα

Efi Nika

Χάστε 8 κιλά και ρίξτε κοιλιά και χοληστερόλη με αυτό το πασίγνωστο και πανάρχαιο γιατροσόφι

Efi Nika

Το αντικαρκινικό φρούτο που προστατεύει την καρδιά και βοηθά στην απώλεια βάρους

Penni Syggrou