Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αστυνομικοί για απολογία παραολυμπιονίκη: Η ειλικρίνειά του έσπαγε κόκαλα!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Απολογήθηκε χθες ο 39χρονος παραολυμπιονίκης, Βασίλης Τσαγκάρης, με τους αστυνομικούς να αναφέρουν πως «η ειλικρίνειά του έσπαγε κόκαλα».

Ο 39χρονος παραδέχθηκε στην απολογία του ότι εκείνος είχε κλείσει τις κάμερες ασφαλείας πριν από την επίσκεψη του 47χρονου στο πρακτορείο ΟΠΑΠ. Μάλιστα, ήταν αφοπλιστικός στους αστυνομικούς, αφού με απόλυτη ηρεμία περιέγραφε πώς έγινε το περιστατικό έως και τη δολοφονία.

«Εγώ έβγαλα τις κάμερες. Ήξερα ότι θα γινόταν πάλι φασαρία και γι’ αυτό τις έκλεισα. Έτσι σκέφτηκα, έτσι έκανα», είπε στους αστυνομικούς, που του πήραν την απολογία. Νωρίτερα, είχε παραδεχθεί ότι το όπλο ήταν δικό του, αναιρώντας τις δικές του προφορικές αναφορές πως αυτό ανήκε στο θύμα και το απέσπασε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τους.

Σε κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό βραχιολάκι τέθηκε μετά την απολογία του ο 39χρονος παραολυμπιονίκης, που κατηγορείται για τη δολοφονία του 47χρονου, στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενους για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή, διαφοροποιήθηκε από την κατάθεση που είχε δώσει στις αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, αρχικά είχε υποστηρίξει πως το όπλο, με το οποίο έγινε το φονικό ανήκε στο θύμα. Αυτό όμως αποδείχθηκε ανακριβές, καθώς φαίνεται τελικά να ανήκε στον κατηγορούμενο παραολυμπιονίκη, με τον 39χρονο να υποστηρίζει ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Ενώπιον του ανακριτή κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης και ο προπονητής του παραολυμπιονίκη ενώ έξω από το ανακριτικό γραφείο βρίσκονταν από το πρωί οι γονείς και ο αδελφός του προκειμένου να του συμπαρασταθούν.

Εξερχόμενος από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ο συνήγορος υπεράσπισης, Πέτρος Μαντούβαλος, δήλωσε: «Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την εξέλιξη της δικαστικής διαδρομής. Εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε απολογούμενο ο όρος της ηλεκτρονικής επιτήρησης. Ο παραολυμπιονίκης κρίθηκε δράστης υπό ειδικές συνθήκες. Η υπεράσπιση δηλώνει ικανοποιημένη από την εξέλιξη αυτή. Δήλωσε τη λύπη του για αυτό που συνέβη. Το καλύτερο ήταν ότι ο ίδιος υπήρξε ειλικρινέστατος στην απολογία του. Ο κατηγορούμενος είπε πως υπήρξε αντιδικία σφοδρή μετά και την προκλητική παρουσία της άλλης πλευράς».

Ο έτερος συνήγορός του, Νίκος Σιαβέλης δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος «ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη, υποστηρίζοντας πως δεν είχε πρόθεση να προχωρήσει σε ανθρωποκτονία».

 

madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika